Trustpilot


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Gram Advance Køleskab (K 70-4 L DR) netto 415 liter

Print Product
Lev. fra fjernlager
Varenr
GRAM-131701010
C  
Pris pr stk 17.170,00 DKK 21.462,50 DKK
  • 2/1 gn hylder
  • 3 års garanti
  • Energivenligt
  • Testet i klimaklasse 5
  • Effektiv luftkøling
  • Selvlukkende dør
  • Indvendigt LED-lys
Produktbeskrivelse

Advance lagerkøleskab fra Gram/Hoshizaki med 3 års garanti

Med Advance får du et stabilt, rummeligt og energivenligt industrikøleskab til storkøkkenet.

Køleskabet kan indstilles til en temperatur mellem 0 og +10°C, så det også er velegnet til opbevaring af kød og fisk (0°C).

Der er 22 formstøbte bæreskinner i køleskabet (med 5,7 cm afstand), så du får en høj fleksibilitet i forhold til indretningen af dit køleskab. Der medfølger 4 grå PE belagte trådhylder med bagkandt. Hylderne har størrelsen 2/1 gn, så du kan opbevare 2 stk. 1/1 gastrobakker på hver hylde.

Energivenligt og testet i klimaklasse 5

Advance lagerkøleskabet et energitestet i klimaklasse 5, hvilket betyder, at det er testet i et varmt og fugtigt miljø, som der ofte vil være i det travle storkøkken, hvor industriovne, komfurer og andre store køkkenmaskiner afgiver varme til rummet. Her har Advance Lagerkøleskabet opnået energimærkning C. Læs mere om energimærkning og klimaklasser her 

Du får derfor en stabil køleløsning, også selvom omgivelsestemperaturerne er høje, selv når du har mange døråbninger i løbet af dagen.

Kølemidlet er R290, som er et naturligt kølemiddel, der har en lav drivhuseffekt og sikre et lavt energiforbrug. Advance er derfor en klimavenlig køleløsning til det professionelle køkken.

Høj fødevaresikkerhed

Advance lagerkøleskabet har et effektivt luftcirkuleringssystem, som fordeler den kolde luft jævnt i hele skabet. Det betyder at madvarerne nedkøles hurtigt, hvilket er med til at hæmme bakterievækst og dermed holde en høj fødevaresikkerhed. Køleskabet nedkøler derfor også hurtigt, når døren har været åbent, så der hele tiden opretholdes en stabil temperatur.

Døren er selvlukkende, og lukker derfor automatisk, hvis den efterlades åben i en vinkel under 90°C. Du risikerer derfor ikke, at glemme at lukke skabet og sparer tid i det travle køkken.

Køleskabet er nemt at rengøre, så du kan sikre en god hygiejene. Tætningslisterne er aftagelige og kondensatoren er rengøringsfri, da den er uden filter. Bæreskinnerne er formstøbte, så der ikke kan sætte sig skidt i kanterne, og de kan let tørres af under rengøringen.

Advance Lagerkøleskabe er fremstillet af nikkeltfrit rustfrit stål (AISI 430)

Specifikationer
Mere information
Brand Gram
Produkt type Lagerkøleskab
Energiklasse C
Klimaklasse 5
Netto liter 415 L
Temperaturområde 0/+10°C
Bredde 65,4 cm
Dybde 83 cm
Højde 200 cm
Antal låger 1
Hylder 4
Lydniveau 54 dB(A)
Effekt 140 Watt
Tilslutning 230V, 50 Hz
Energiforbrug pr. år 548 kWh