Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Arbejdstøj

Har du brug for godt arbejdstøj til køkken og servering? Hos Jyske Storkøkken finder du et bredt udvalg af abejdstøj og sko. Du finder blandt andet skridsikre sko til køkkenet, kokkejakker, serveringsbukser, kokkehuer, forklæder og meget andet, så du kan finde arbejdstøj til dit behov.

Når man snakker tøj til køkkenet og servering, er det vigtigt med tøj af god kvalitet, komfort og bevægelsesfrihed, så tøjet er behageligt for dig at arbejde i hele dagen, og samtidigt tåler at bliver brugt og vasket gang på gang. Du finder derfor arbejdstøj af høj kvalitet og med et godt design, så du ser præsentabel ud på arbejdspladsen – og du finder selvfølgelig tøjet til god pris.

 
Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 38

Side
Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 38

Side
Stigende orden
pr. side

Stort udvalg indenfor kokketøj og arbejdstøj til køkken

Det er vigtigt at du stiller strenge krav til dit arbejdstøj, når det skal bruges i køkkenet. Tøjet skal have et høj komforniveau, være pænt og kunne tåle hyppige vaske, så du kan overholde hygiejnekravene i køkkenet. Hos Jyske Storkøkken finder du et bredt udvalg af arbejdstøj til køkken, både:

  • Kokkejakker
  • Arbejds t-shirts
  • Kokkebukser 
  • Skridsikre sko og træsko
  • Forklæder med smæk og forstykker

Serveringstøj til tjeneren - Tjenertøj

Arbejder du som tjener, finder du et udvalg af tøj, der er velegnet til servering. Som serveringspersonale er det vigtigt, at have tøj der ser præsentabelt ud, så du giver et godt indtryk på gæsterne, og det skal samtidigt være behageligt at arbejde i. Du finder fx tjenerforklæder i forskellige farver og designs, samt tjenerpunge og tasker. Du finder også behagelige serveringsbukser med en høj bevægelsesfrihed, som er vigtigt, når du skal gå mange skridt under arbejdet hver dag.