Trustpilot


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Arbejdssko & Køkkensko

Gode arbejdssko er uundværligt til arbejdet i det travle køkken, hvor du skal stå op i mange timer på daglig basis. Hos Jyske Storkøkken finder køkkensko, der er godkendte til brug i storkøkkener, og som har en god pasform, er åndbare og ikke mindst slidstærke. Køkkensko skal gerne både være stødabsorberende og skridsikre, så du får en maksimal komfort og sikkerhed med dine arbejdssko.

Her på siden finder du et udvalg af solidt fodtøj til brug i køkkenet og under servering - af god kvalitet og til en god pris. Du finder både sneakers, sandaler og træsko , samt brands som Sika og Eurodan, som sikre dig gode arbejdssko til køkkenet. 

Vis som Gitter Liste

7 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

7 varer

Stigende orden
pr. side

Skridsikre sko til køkkenet

Et vigtigt krav til dine køkkensko, er at de er skridsikre, da du dermed ikke risikikerer at miste fodfæstet, hvis der er vand eller madrester på køkkengulvet. Selvom der er et højt fokus på hygiejne i storkøkkenet, kan der hurtigt komme stænk af fedstof eller vand på gulvet, så det bliver glat at gå på. I det professionelle køkken, hvor der ofte arbejdes i højt tempo, skal du kunne gå sikkert og godt i dine arbejdsko. Her på siden finder du køkkensko med stødabsorberende indersåler og forstærkede, skridhæmmende ydresåler, der giver dig en høj komfort og sikkerhed.

Husk, at du også har mulighed for at komme og prøve dine køkkensko i butikken i Silkeborg, så du kan finde det helt rigtige par til dine fødder.