Køkkenudstyr

Køkkenudstyr online- alle redskaber til køkkenet Anretning, bøfformer, stål kantiner, piskeris, paletknive, grydeskeer, osteskærer. Udstyrslisten er lang. Gode kraftige billige gryder og kraftige billige pander i de bedste kvaliteter. Vi har gryder der passer til induktion og gas, og i alle størrelser.

Køkkenudstyr online- alle redskaber til køkkenet

Anretning, bøfformer, stål kantiner, piskeris, paletknive, grydeskeer, osteskærer. Udstyrslisten er lang. Gode kraftige billige gryder og kraftige billige pander i de bedste kvaliteter. Vi har gryder der passer til induktion og gas, og i alle størrelser. Mangler du en god stegepande? SCANPAN stegepander er eksklusive pander til den kvalitetsbevidste madentusiast. Vi har et stort udvalg af stegepander med alt fra den lille stegepande til spejlæg og små portioner til de helt store pander på op til 36 cm . Det betyder, at vi forhandler pander til alle behov. Unik non-stick belægning Scanpan stegepander produceres både i varianter med rustfrit stål, som går i opvaskemaskinen, og i modeller med non-stick belægning, 100 % fri for PFOA. Belægningen ligger oven på et lag af solid keramisk titanium, som sikrer en ekstrem modstandsdygtighed over for slidtage, og beskadiges ikke ved brug af metalredskaber. Vælger du en stegepande med non-stick belægning kan du stege uden brug af fedtstof – og tilberede sunde og velsmagende retter, der ikke brænder fast i bunden. Det er let at rengøre din nye stegepande. Forlæng stegepandens levetid ved at rengøre i hånden med opvaskemiddel. Non-stick belægningen betyder, at du kan klare rengøringen i et snuptag.

Stegepande til induktion Vi forhandler både pander til traditionelt/keramisk komfur, gas og induktion. Vores IQ køkkenserie er en serie af gryder og pander, som er særligt udviklet til induktion. Panderne er håndstøbt i genbrugsaluminium – et fantastisk materiale, da det vejer langt mindre end eksempelvis støbejern, og fordi det leder varmen optimalt og derfor skaber en stor stegeoverflade uden hot spots. Leder du efter en induktionspande? En SCANPAN stegepande er en pande for livet. Den høje kvalitet og ekstremt gode holdbarhed sikrer en lang levetid, så du kan bruge dit køkkenudstyr fra SCANPAN igen og igen. For kvalitet betaler sig.

Vis som Gitter Liste

8 varer

Faldende orden
pr. side
 1. Grill fingerhandske par max 150 grader
  Grill fingerhandske par max 150 grader
  Varenr
  WA-4233280
  Pris pr stk 30,00 DKK
  Lagerførende
 2. Grillhandske /par beige
  Grillhandske /par beige
  Varenr
  WA-4231000
  Pris pr stk 130,00 DKK
  Lagerførende
 3. Karklud rosa 20 stk. 38x40 cm
  Karklud rosa 20 stk. 38x40 cm
  Varenr
  HAA-4020432
  Pris pr stk 39,00 DKK
  Lagerførende
 4. Karklud blå 20 stk. 38x40 cm
  Karklud blå 20 stk. 38x40 cm
  Varenr
  HAA-4020430
  Pris pr stk 39,00 DKK
  Lagerførende
 5. Karklud gul 20 stk. 38x40 cm
  Karklud gul 20 stk. 38x40 cm
  Varenr
  HAA-4020429
  Pris pr stk 39,00 DKK
  Lagerførende
 6. Karklud sort 20 stk. 38x40 cm
  Karklud sort 20 stk. 38x40 cm
  Varenr
  HAA-4020437
  Pris pr stk 59,00 DKK
  Lagerførende
 7. Microfiber klud grøn/blå
  Microfiber klud grøn/blå
  Varenr
  TI-104031
  Pris pr stk 10,00 DKK
  Lagerførende
 8. Viskestykker 100x50 cm Fast Lavpris
  Viskestykker 100x50 cm
  Varenr
  TI-9999
  Pris pr stk 8,00 DKK
  Lagerførende
Vis som Gitter Liste

8 varer

Faldende orden
pr. side

Persondatapolitik

Jyske Storkøkken ApS registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne behandle en given ordre. Der videregives kun oplysninger til Jyske Storkøkken ApS’s underleverandører/grossister i det omfang det er nødvendigt for at kunne behandle købers ordre. Det drejer sig om følgende oplysninger der videregives:

Personoplysningerne registreres hos Jyske Storkøkken ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på Jyske Storkøkken ApS’s vegne og må ikke bruge disse til egne formål.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give købers oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på https://www.jyskestorkokken.dk er Jyske Storkøkken ApS.

Køber har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger Jyske Storkøkken ApS behandler omkring køber.

Hvis køber mener, at oplysningerne er unøjagtige, har køber ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har Jyske Storkøkken ApS pligt til at slette købers persondata, hvis køber beder om det. Det kan f.eks. være hvis købers data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som Jyske Storkøkken ApS skulle bruge dem til. Køber kan ligeledes tage kontakt, hvis køber mener, at købers persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Køber kan skrive til Jyske Storkøkken ApS på: post@jyskestorkokken.dk.

Jyske Storkøkken ApS har brug for følgende oplysninger, når køber handler:

Erhverv / Offentlig

Bemærk, ikke alle ovennævnte oplysninger skal bruges for at placere en ordre. Oplysningerne bruges til at ekspedere ordren, efter købers ønske, bedst muligt.

Private

Slettet persondata

Hvis køber har bedt om at få slettet sine data, skal køber selv stå for dokumentationen af, at produkterne er handlet hos Jyske Storkøkken ApS og at køber er den retmæssige ejer af produkterne.