Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Kokkebukser og serveringsbukser

Er du træt af arbejdsbukser, der strammer og er ubehagelige? Det er vigtigt, at du får de helt rigtige arbejdsbukser, der har en komfortabel pasform og en høj bevægelsesfrihed, så de er behagelige at arbejde i HELE dagen. Derfor finder du hos Jyske Storkøkken et udvalg af behagelige arebejdsbukser, så du kan finde bukser, der passer til dig og din krop, og som samtidigt har et flot design.   

Her på siden finder du køkkenbukser, kokkebukser og serveringsbukser, fra Merrytime og Kentauer, i udgaver til mænd, kvinder eller i unisexmodeller.

 

Vis som Gitter Liste

5 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

5 varer

Stigende orden
pr. side

Med Merrytime bukser får du behagelige arbejdsbusker, der passer til din kropsform

Hos Jyske storkøkken er vores erfaring, at hvis du først har prøvet Merrytimes bukser, så vælger du Merrytime igen, næste gang du skal købe arbejdsbukser. Deres bukser er designet ud fra princippet, at hver kvindes form er unik, og derfor skal du vælge bukser efter din form, og ikke kun din størrelse. 

Når du vælger arbejdsbukser til køkkenet fra Merrytime indtaster du derfor både taljemål, højde og figur, så du får et par bukser, der passer perfekt til dig.