Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Kokkejakker

Leder du efter en kokkejakke af høj kvalitet og med den helt rigtige komfort? Hos Jyske storkøkken finder du et udvalg af kokkejakker, der lever op til de strenge kvalitetskrav, der er til arbejdstøj, som skal bruges i professionelle køkkener. Kokkejakker skal være pæne og behagelige, men også slidstærke, så de kan tåle industrivask og sliddet ved det daglig brug.

Her på siden finder du kokkejakker fra danske Kentauer, der har et stilrent og skandinavisk design, hvilket passer godt ind i de fleste restaurationer og køkkener. Du finder både kokkejakker med korte eller lange ærmer, alt efter dit behov, samt kugleknapper til kokkejakker.

Vis som Gitter Liste

4 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

4 varer

Stigende orden
pr. side

Kokkejakker, der giver høj komfort i køkkenet

I det travle køkken, hvor der ofte er høje temperaturer, er det yderst vigtigt at en kokkejakke ikke bare er pæn og ordentlig at se på, men også er komfortabel at arbejde i. I det varme arbejdsmiljø er det behageligt med jakker af let kvalitet, som gør dem behagelige at have på - og det er Kentauer netop kendt for at levere. Kokkejakkerne giver dig en høj bevægelsesfrihed under tilberedningen i køkkenet, og har samtidigt et stelrent og moderne look.