Kokkejakker

Leder du efter en kokkejakke af høj kvalitet og med den helt rigtige komfort? Hos Jyske storkøkken finder du et udvalg af kokkejakker, der lever op til de strenge kvalitetskrav, der er til arbejdstøj, som skal bruges i professionelle køkkener. Kokkejakker skal være pæne og behagelige, men også slidstærke, så de kan tåle industrivask og sliddet ved det daglig brug.

Her på siden finder du kokkejakker fra danske Kentauer, der har et stilrent og skandinavisk design, hvilket passer godt ind i de fleste restaurationer og køkkener. Du finder både kokkejakker med korte eller lange ærmer, alt efter dit behov, samt kugleknapper til kokkejakker.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 39

Page
Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 39

Page
Stigende orden
pr. side

Kokkejakker, der giver høj komfort i køkkenet

I det travle køkken, hvor der ofte er høje temperaturer, er det yderst vigtigt at en kokkejakke ikke bare er pæn og ordentlig at se på, men også er komfortabel at arbejde i. I det varme arbejdsmiljø er det behageligt med jakker af let kvalitet, som gør dem behagelige at have på - og det er Kentauer netop kendt for at levere. Kokkejakkerne giver dig en høj bevægelsesfrihed under tilberedningen i køkkenet, og har samtidigt et stelrent og moderne look.