Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

5 idéer til at bruge patentflasker i glas

5 idéer til at bruge patentflasker i glas

Har du patentflasker stående i køkkenskabene, som du ikke får brugt? Patentflasker er gode, når der skal laves hjemmelavet hyldeblomstsaft, men de kan også bruges til meget andet. Her får du fem gode idéer til servering i glasflasker med patentlåg. 

1) Portionsanrettede drikkevarer til udflugter og fester

Skal du have drikkevarer med på udflugt eller vil du servere charmerende drikkevarer til gæster til havefesten? De mindre 0,25 liter patentflasker er oplagte til at servere portionsanrettede drikkevarer i størrelse som en almindelig sodavand. Fyld flaskerne med friskpresset juice eller hjemmelavet saft og server dem afkølet med et dekorativt sugerør. Glasflaskerne gør det nemt at lege med farver og udtryk, så du får en farverig og festlig servering. 

2) Server køleskabskoldt vand på flaske

Postevand er bedst, når det serveres iskoldt fra køleskabet. Men det kan hurtigt tage for meget plads i køleskabet, hvis du skal have almindelige serveringskander til at stå på hylderne. Her er 1 liters patentflasker fantastiske. Patentpropperne slutter helt tæt, så du kan have flaskerne liggende på køleskabshylden, uden at der løber vand ud. Vores Swing patentflasker har et firkantet design, der gør det nemt at lægge dem tæt op ad hinanden, så du kan have masser af køligt vand klar til gæsterne. 

3) Lav hjemmelavede chilisaucer og marinader

Hjemmelavede chilisaucer, marinader og dressinger er et hit, men det kræver en nem opbevaring, så du kan lave flere portioner, når du først er i gang. Med små patentflasker på 0,125 liter og 0,25 liter kan du opdele dine saucer i små, praktiske portioner. De små flasker med saucer er fine at stille direkte på bordet, når du får gæster.

Holdbarheden forlænges, hvis du husker at skolde glasset og skylder det med atamon. 

4) Lav hjemmelavede olier og snaps

Flasker i størrelsen 0,25 og 0,5 og 1 liter er gode størrelser til hjemmelavede olier og snapse. Tilføj krydderurter, chili eller hvidløg til din olie, så du hurtigt kan lave marinader og dressinger med masser af smag eller lav din egen snaps på solbær.

5) Lav hjemmelavet saft

Sidst men ikke mindst har vi en klassiker - Brug dine patentflasker til hjemmelavet saft. Der er ikke noget bedre en hjemmelavet hyldeblomst eller rabarbersaft, der skaber sommerstemning på havebordet. Her er 1 liters flasker med patentprop et oplagt valgt. Igen skal du huske at skolde flaskerne og skylle dem med atamon, så du får en lang holdbarhed. Related Products