Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Guide til køb af industriopvaskemaskine

Guide til køb af industriopvaskemaskine

Skal du investerer i en ny industriopvasker? Der er flere ting, som du bør være opmærksom på, inden du vælger din nye industriopvaskemaskine. 

  1. Har du brug for en afløbspumpe?
  2. Skal der være automatisk dosering af sæbe og afspænding? 
  3. Har du brug for vandbehandling til en industriopvaskemaskine? 

1) Har du brug for en afløbspumpe på maskinen? 

En afløbspumpe hjælper opvaskemaskinen med at komme af med afløbsvandet.

Hvis maskinen er placeret ved et gulvafløb, er en afløbspumpe som udgangspunkt ikke nødvendig. Du kan derfor købe industriopvaskemaskiner uden afløbspumpe.

Sidder afløbet til gengæld mere end 5 cm over gulvhøjde, fx i forbindelse med en håndvask, så skal du vælge en opvaskemaskine med pumpe. Ellers kan din opvaskemaskine ikke komme af med det beskidte vand efter endt vask. 

2) Automatisk dosering af sæbe og afspænding? 

Køber du en opvaskemaskine med sæbe og afspændingspumpe, så vil maskinen automatisk dosere både sæbe og afspændingsmiddel ved hver vask. 

Vælger du i stedet en maskine uden sæbepumpe, kan du i stedet bruge opvasketabs. Husk at bruge opvasketabs fremstillet til industriopvaskemaskiner, for at den kan nå at blive opløst på de korte vaskeprogrammer. 

3) Har du brug for vandbehandling? 

Vandbehandling er næsten altid nødvendigt i forbindelse med professionelle opvaskemaskiner. Med et vandbehandlingsanlæg frafiltereres kalk og andre uønskede enheder fra vandet, og du passer dermed bedst muligt på din maskine og sikrer et godt vaskeresultat. 

Du kan tilkøbe et komplet vandbehandlingsanlæg til din opvaskemaskine her

Find den rette løsning for dig

Hos Jyske Storkøkken finder du et udvalg af industriopvaskemaskiner, så du kan finde den rette opvasker til dit behov. Har du behov for mere guidens, sidder vi klar til at hjælpe dig.Related Products