Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Rullebord i rustfri stål til køkkenet

Rullebord i rustfri stål til køkkenet

Et rullebord i rustfrit stål er svært at undvære i det professionelle køkken. Rullebordet kan hjælpe dig med transporten, når der skal dækkes bord eller transporteres mad eller beskidt service. Det kan også bruges til opbevaring i køkkenet, hvor du har en stor fordel i at kunne flytte bordet rundt under den grundige rengøring. 

Det rustfri stål giver dig et rullebord, som er slidstærkt og nemt at holde rent, så du får et hygiejnisk rullebord til det professionelle køkken. 

Der er nogle få ting, som du kan overveje, når du skal finde det rigtige rullebord i stål:

  • Skal bordet være fuldsvejset i stål, eller kan du nøjes med et "saml-selv" rullebord?
  • Hvor stort skal bordet være? 
  • Skal der være kølehåndtag på rullebordet? 
  • Hvor mange hylder har du brug for? 

Rullebord i fuldsvejset stål

Skal du have et solidt rullebord, som både har en god bæreevne og er nemt at køre med, så skal du vælge dig et rullebord i fuldsvejset rustfrit stål. Det betyder, at dit rullebord er svejset sammen fra fabrikkens side, frem for at det er samlet med skruer. 

Et fuldsvejset rullebord bliver ikke løst i ledende, selvom du kører meget med det, og det kan bære flere kilo. Det er derfor det rigtige valg, hvis du bruger dit rullebord meget i køkkenet og transportere service og andet tungt på det. 

Billige rulleborde i saml-selv udgave

Er du på udkig efter et billigt rullebord i stål til køkkenet, og skal det blot bruges til opbevaring eller lejlighedsvis til transport, så vil et rullebord i saml-selv udgave passe fint. Her kan du slippe afsted med en langt lavere pris end de fuldsvejsede borde, og du kommer rigtig langt for pengene. 

Ulempen ved saml-selv bordene er, at de ved dagligt brugt eller meget kørsel kan blive hurtigt slidte og løse i ledende. 

Find det rigtige rullebord

Når du har fundet ud af, hvilken type rullebord i stål, der passer bedst til dit behov og dit budget, mangler du bare at finde den rigtige størrelse. Hvor mange centimer bordplade har du brug for, skal der være to eller tre hylder i rullebordet og har du brug for kørehåndtag på rullebordet? 

Er du i tvivl, om hvilket rullebord du skal vælge, så er du mere end velkommen til at tage fat i os på mail ( post@jyskestorkokken.dk ) eller på telefon 86812627.