Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Sæbe og afspændingsmiddel til industriopvasker

Sæbe og afspændingsmiddel til industriopvasker

Sæbe og afspændingsmiddel til din industriopvasker er altafgørende for et godt vaskeresultat. Heldigvis har de fleste industriopvaskemaskiner en indbygget pumpe til sæbe og afspænding, så den selv klarer doseringen. Der er dog alligevel nogle ting, som du er nødt til at huske på, når du køber sæbe og afspændingsmiddel til din industriopvaskemaskine. 

Du må ikke skifte til et andet sæbemærke uden at gøre følgende

  • Sørg for at skylle slangerne til pumperne grundigt igennem inden skift. Hvis ikke du gør dette, og to forskellige kemiske produkter blandes, kan opvaskesæben krystallisere, hvormed din pumpe risikere at blive ødelagt, og det er dyrt at skifte.
  • Sørg for at få en professionel sæbemand ud og justere doseringen på din opvaskemaskine, hvis du har skiftet sæbe eller afspændingsmiddel. Både for lidt eller for meget doseret sæbe eller afspændingsmiddel kan ødelægge dit vaskeresultat. 

Kan du spare penge ved at skifte til et billigere sæbemærke?

Hvis du allerede har et godt vaskereultat i din opvaskemaskine, kan det ofte ikke svarer sig at begynde at skifte sæbe og/eller afspændingsmiddel. De penge du eventuelt kan sparer, hvis du finder et godt tilbud på sæbe, vil ofte være tabt igen i processen, for at opnå det samme gode vaskeresultat.

Derudover er der stor forskel på koncentrationen på de forskellige opvaskesæber. De billigere sæber er ofte mindre koncentrerede, så du skal bruge meget mere sæbe, og du sparer derfor ikke penge på det. Vi har fx oplevet, at kunder har valgt en dårlig sæbe, hvor sæbepumperne slet ikke kan tage nok sæbe ind, for at kunne give et ordentligt vaskeresultat, fordi koncentrationen i sæben var så dårlig. 

Derfor kan du spare dig selv for meget besvær ved at finde en god sæbe til at starte med og holde ved det.

Har du til gengæld et dårligt vaskeresulat, skal du overveje, om du skal have fundet en bedre sæbe eller om din sæbe- og/eller afspændingspumpe trænger til en justering. Er doseringen for lav, kan det betyde, at opvasken ikke bliver ordenlig rent eller ikke tørre godt nok. Er doseringen for høj, vil der i stedet kunne komme en fedtet hinde på opvasken efter vask. 

Få sæbe, afspænding og en justering med i købet

Hos Jyske Storkøkken bruger vi produkter fra Jysk Kemi, da vi har mange års gode erfaringer med netop deres produkter.

Når du køber en industriopvaskemaskine hos os for du følgende med kvit og frit: 

  • 1 dunk med 10 liters anbefalet sæbe til industriopvask (med eller uden klor) 
  • 1 dunk med 5 liters anbefalet afspændingsmiddel
  • Besøg af en professionel sæbemand fra Jysk Kemi, der justere din dosering på din nye industriopvasker. 

På den måde er vi sikker på, at du får et perfekt vaskeresultat fra start. 

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til os på 86812627

 

 

 Related Products