Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Grillbestik

En lækker grillet bøf med en perfekt stegeskorpe - som derefter bliver filet i stykker og flosset af en almindelig, sløv spisekniv.. nej vel? Hos Jyske Storkøkken finder du praktisk og stilrent grillbestik, så gæsterne har ordentligt bestik at spise med, når der serveres smagfulde, grillede og stegte kødstykker.

Her på siden finder du et udvalg af steakknive med takket skær, som gør dem ideelle til udskæring af kød og gode steakgafler, som holder godt på kødet imens.

Vis som Gitter Liste

7 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

7 varer

Stigende orden
pr. side

Steakknive og steakgafler til bøffen

Hvis du skal spise en god bøf uden grillbestik, så du risikerer at skulle save dig igennem det eller lækre kød, bliver hele spiseoplevelsen forringet. Derfor er det vigtigt at have steakbestik til rådighed, så du kan nyde kødet fuldt ud, uden at have problemer med at skære i kødfibrene.

For at kunne skære effektivt i kødet er steakknivene forsynet med et takket skæreblad, så kniven nemt bryder stegeskorpen og kødet. Steakgaflen giver dig et godt greb og mulighed for at holde fast på kødet under udskæringen.

Du finder grillbestikket i forskellige designs, alt efter din smag, så bestikket både er praktisk i brug og passer ind på et veldækket bord. Fælles for dem alle er, at de er udstyret med behagelige greb, der går dem rare holde ved under spisningen.