Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

P1 Bestik

Her finder du det populære P1 bestik, som er en bestikserie i højglanspoleret rustfrit stål, udført i et enkelt og tidløs design. P1 bestik er solidt og holdbart, så du får bestik, der kan holde til dagligt slid og rengøring i industriopvaskemaskine.

P1 bestikket er en billig bestikserie, hvor du får meget værdig for pengene - derfor er P1 populært til brug i kantiner, institutioner, forsamlingshuse og meget mere, hvor der er brug for godt bestik til en god pris. Med P1 bestikket kan du altid nemt at supplere op med nye knive, gafler og skeer til dit bestik, når du har brug for det. 

Du kan også finde P1 serien med guld- eller bronzebelægning her

Vis som Gitter Liste

19 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

19 varer

Stigende orden
pr. side

Du får godt og billigt bestik med P1 

P1 serien er både praktisk, slidstærkt og pænt, og så får du det til en rigtig god pris. Bestikserien rummer både de gængse elementer som knive, gafler og skeer, men også hummerskeer, kagegafler, steakknive og meget mere, så du får alt til broddækningen i samme design. 

Søger du endnu billigere bestik, kan du finde vores økonomibestik her, som er vores absolut billigste bestik, men her vi også kun stadiet over engangsbestik i udførelse og design. Derfor er P1 vores mest populære bestik i den lave prisende. 

Find hele vores bestikudvalg her