Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Sort Stine

Med den sorte Stine serie får du bestik i 18/10 stål med et mat udseende grundet den sorte PVD coating som bestikket har fået. Farven kan ikke ridses af og bestikket tåler opvaskemaskine, så du får et både praktisk og pænt bestik. 

Sort Stine passer godt ind i en moderne borddækning og vil blandt andet se flot ud sammen med stentøj eller farvede porcelænstallerkener. Den sorte farve giver en kant til designet, så det skiller sig ud på bordet. 

Vis som Gitter Liste

6 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

6 varer

Stigende orden
pr. side

Sort bestik, der tåler opvaskemaskine

I en moderne borddækning, hvor stentøj og farvet porcelæn i høj grad har vundet frem, er der ofte efterspørgsel på bestik i sort eller guld. Sort Stine er en sort bestik serie, der tåler opvask, så den sorte farve ikke slides af ved dagligt brug. Du får derfor flot bestik, der samtidigt kan tåle at blive brugt og vasket hyppigt, på grund af bestikkets PVD coating. Den sorte farve kan heller ikke ridses af. 

Du finder hele vores bestikudvalg her