Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Mepra Stoccolma

Mepra Stoccolma

Stoccolma fra Mepra er en stilren og smuk bestikserie af høj kvalitet. Med Stoccolma får du italiensk luksus bestik, som er designet og produceret til hoteller og restuaranter verden over. 

Mepra Stoccolma findes i to varianter:

  • Mepra Stoccolma
  • Mepra Stoccolma Vintage (med en finish, der ligner tin) 

Bestikket er fremstillet af 18/10 kvalitetsstål og er PVD overfladebehandlet (Physical Vapor Deposition), så du får slidstærkt bestik, der er modstandsdygtigt overfor ridser. Du får derfor en bestikserie, som kan holde til professionel brug og industriopvasker, og som forbliver pænt. 

Stoccolma er enkelt og stilrent i sit design og med sin runde form ligger det ekstremt behageligt i hånden. Du finder både spisebestik og serveringsbestik i Mepra Stoccolma serien.

Vis som Gitter Liste

22 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

22 varer

Stigende orden
pr. side

Mepra Stoccolma FAQ

Kan Mepra Stoccolma bestik tåle opvaskemaskine?

Ja! Mepra Stoccolma kan tåle at blive vasket af i industriopvaskemaskine ved høje temperature, og det forbliver stadig pænt. Det er derfor et oplagt valg til hoteller, restauranter og cafeer.