Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Bestik

Hos Jyske Storkøkken finder du et stort udvalg af bestik til borddækning og servering, uanset om du har brug for godt og billigt bestik, som det populære P1 bestik, eller du søger bestik med et klassisk eller moderne design præg. 

Gå på oplevelse i en verden af forskelligt bestik - knive, gafler, skeer, børnebestik og grillbestik m.m. og find det bestik, der matcher din stil og dit behov. Vi har opdelt bestikkategorien efter serier, og du kan også bruge filteringen til at finde det helt rigtige bestik. 

Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 145

Side
Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 145

Side
Stigende orden
pr. side

Billigt bestik til kantinen eller restauranten

Skal der serveres mad for mange mennesker, fx i kantiner, skal der også store mængder af bestik til, og derfor er der mange, der efterspørger godt, men billigt bestik. Hos Jyske Storkøkken finder du forskellige serier af bestik til gode priser, der er solidt og kan holde til det daglige brug og opvask i maskine.

Du finder blandet andet P1 bestikserien, som er et populært valg hos kantiner, forsamlingshuse og offentlige steder, hvor der er brug for praktisk og slidstærkt bestik, og som du nemt kan bestille nye leveringer af, når der opstår behov for at supplere bestikbeholdningen.

Spisebestik til enhver borddækning

God mad fortjener en flot servering, så helhedsoplevelsen ved måltidet bliver fuldendt. Vores store udvalg af bestik byder på knive, gafler, skeer, der passer ind i din borddækning, uanset om du skal dækket et klassisk, romantisk eller moderne bord. Du finder både enkle stål designs, der passer til det hele eller bestik med en særlig stil, fx sort bestik eller mat bestik, til når der gerne må leges lidt med stil og design ved borddækningen. Find det bestik, du bedst kan lide og match det med almindelig hvide tallerkener, stentøj eller andet, for at skabe din egen stil.

Er du til en klassisk eller romantisk stil er vores Chippendale bestik et populært valg, da du her får kvalitet og et stilrent design.  Fortsæt den enkle stilrene stil i borddækning med hvide tallerkener og enkle, smukke glas, for en helt klassisk opdækning i restauranten, hvor de indbydende og imponerende madanretninger kan få lov til at stjæle fokusset.

Bestik til frokost og forret 

Skal du bruge bestik til forretten, frokosten eller desserten? Ud over det almindelige spisebestik finder du en række mindre knive, gafler og skeer, der både går under betegnelsen frokostbestik, forretsbestik og dessertbestik, da denne størrelse bestik er oplagt til alt fra salat til kage. 

Du finder frokostknive -gafler og -skeer under flere af vores bestikseerier, så du det mathcer resten af dit bestik. 

Find dit bestik i Silkeborg, Midtjylland 

Har du brug for at se og opleve dit bestik inden du beslutter dig, har du mulighed for at besøge Jyske Storkøkkens butik i Silkeborg. Her kan du gå på opdagelse og se bestik, tallerkener, glas og meget mere, så du kan finde det helt rigtige service til dit behov, og sikre dig at dit bestik ligger helt perfekt i hånden.