Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Bestik i guld og bronze

Vores guld- og bronze bestik er vores populære P1 bestikserie i rustfrit stål, som blot har fået en flot blank overfladecoating. Bestikket ligger godt i hånden og er rart at spise med, og så er det slidstærkt, så du trygt kan vaske det i opvaskemaskinen.  

Med guld- og bronzebestik kan du tilføre en luksuriøs atmosfære til din borddækning. Farvet bestik er nemlig en enkel måde at skabe stemning på bordet, og så passer guld og bronze det til det meste service. Du kan bruge bestikket sammen med helt almindelige hvide tallerkener eller sætte det sammen med farvet porcelæn og stentøj.

Guldbestik og bronzebestik er populært til fester, eller når hverdagens borddækning trænger til lidt ekstra opmærksomhed.

Vis som Gitter Liste

8 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

8 varer

Stigende orden
pr. side

Guldbestik og Bronzebestik der tåler opvaskemaskine

Går du også uden om farvet bestik, fordi du er bange for at det mister belægningen i opvaskemaskinen? Det behøver du ikke bekymre dig om med vores P1 Guldbestik og Bronzebestik. Her er overfladen slidstærk, så det sagtens kan tåle at blive brugt til hverdag og komme i opvaskemaskinen uden at blive træls at se på. 

Vi har faktisk selv testet bestikket i en almindelig husholdning, hvor det bruges og vaskes dagligt uden problemer. Selv efter lang tids brug er der ikke en rids at se på bestikket. 

Selvom der skal dækkes fint op til fest, skal det stadig være praktisk og nemt, og her er vores farvede guldbestik og bronzebestik et oplagt valg.