Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Engangsservice træ

Prøver du også at skære ned på plastikforbruget for at passe på vores jordklode? Engangsservice er praktisk til servering, hvor der ikke er plads til at opbevare almindelig service, eller hvor man ikke har kapacitet eller mulighed for at tage opvaske efter serveringen. Skal du fx på udflugt i det fri, eller dele smagsprøver ud, hvor gæsterne skal have mulighed for at tage tallerken og bestik med sig, så er det oplagt at vælge engangsbestik, der kan smides ud efterfølgende. Engangsservice er ofte fremstillet af plastisk, hvilket resulterer i, at der smides store mængder af plastik ud – det kan du undgå ved at vælge tallerkener og bestik i træ.

Her på siden finder du engangsservice i træ, som derfor består af 100% naturligt materiale.

Billigt engangsservice i træ

At skifte plastikservice ud med træ behøver ikke koste dig en bondegård. Det skal ikke være økonomien, der er afgørende for, om du kan vælge klimavenlige produkter. Derfor finder du her billigt engangsservice i træ, så du nemt kan servere madretter i engangsservice uden dårlig samvittighed over mængden af plastisk, der ryger i skrallespanden.

Servicet af træ er desuden langt pænere at se på end plastisk, hvilket giver dig mulighed for en smuk og indbydende servering, selvom du bruger engangsservice. Du finder både enggangskåle, engangstallerkener og engangsbestik i træ – så du kan bruge et 100% naturligt materiale til din servering.