Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Polycarbonat

Har du brug for slidstærke drikkeglas af plast, der er pæne, men kan holde til lidt af hvert? Glas af polycarbonat er et populært valg til udendørsbrug, eller til diskoteker og barer, hvor der skal serveres drikkevare i glas, der kan tåle en tur på gulvet under festen, uden at gå i stykker.

Polycarbonatglas går ikke nemt i stykker, og så vejer de mindre end almindelige glas. Du finder de praktiske glas i forskellige udgaver og designs, og har du brug for en kande af polycarbonat til drikkevarerne, finder du også det. 

Vis som Gitter Liste

6 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

6 varer

Stigende orden
pr. side

Praktiske glas af hård plast – polycarbonat

Polycarbonat er et hårdt og gennemsigtigt plastiskmateriale, der er slidstærkt og slagfast, og der derfor kan tåle lidt af hvert. Plastikglassene er derfor et oplagt valg, når du skal bruge glas der kan tåle lidt mere end almindeligt glas. Det kan være på campingturen og andre udflugter i det fri eller i barer og lignende.

Ved at vælge glas af polycarbonat får du glas, der kan tåle at blive transporteret uden at skulle pakkes omhyggeligt ind, og de vejer ikke ret meget, hvilket er også er en fordel, når de skal med på tur. Glassene kan tåle at blive væltet på gulvet i ny og næ, og der er ingen grund til at frygte, at de går i stykker, hvis de bankes hårdt imod hinanden, når der skåles i baren. Plastikglassene er nemme at rengøre og kan bruges igen og igen.