Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

RCR glas

Har du brug for smukke og holdbare glas? Hos Jyske Storkøkken finder du krystalglas fra RCR, som er bæredygtigt fremstillet i det innovative, miljøvenlige og ultraklare LUXION Krystalglas. Krystalglassene er velegnede til både privat og professionel borddækning.

Her på siden finder du RCR glas fra de velkendte serier: Melodia, Aria, Opera, Timeless og Daily, så du kan finde smukke krystalglas i lige den stil, der passer til din borddækning. RCR glas er holdbare og egnet til daglig brug, og de kan tåle at blive vasket i opvaskemaskine.   

Vis som Gitter Liste

17 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

17 varer

Stigende orden
pr. side

Grøn produktion af RCR glas

Betyder bæredygtighed også meget for dig? Så kan du købe RCR glas med god samvittighed. RCR glas er produceret af det særlige, miljøvenlige LUXION Krystalglas, der giver dig maksimalt skinnede og klare glas helt uden brug af miljøskadelige midler. Til produktionen anvendes miljøvenlige teknologier, og den foregår i elektriske ovne, uden atmosfærisk udledning, som er drevet af grøn energi. Krystalglassene er fremstillet af 100% genanvendeligt glas, hvilket også betyder, at glasresterne fra produktionen kan anvendes direkte som råmateriale til nye glas, så der er minimalt spild.

Elegant borddækning med RCR Melodia Krystalglas

Krystalglas kan noget helt særligt på et bord med deres elegante og klare udseende. Med RCR glas, har du mulighed for at vælge glas af forskellige serier, så du kan finde det design, der passer dig bedst – uanset om du er til helt enkle og stilrene glas eller let genkendeligt design.

RCR Melodia glas er elsket af både private og professionelle, og har et let genkendeligt design, som mange forbinder med krystalglas. Melodias vintagestil passer smukt ind på et veldækket bord eller til servering af drinks og cocktails i baren.

Vinglas af Krystalglas

Skal der serveres vin til middagen eller blot nydes et godt glas rødvin? Fra RCR finder du flotte vinglas af krystalglas, så du kan servere vin med stil.

Du finder blandt andet den enkle og elegante RCR Aria serie, som er designet med særligt henblik på vinsmagning. De helt klare glas giver dig optimale betingelser for at studerer vinens smukke farve. Til Aria serien finder du også en elegant krystal karaffel til servering af vin eller vand.