Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Vandglas

Hos Jyske Storkøkken finder du et stort udvalg af vandglas i forskellige størrelser og designs, så du kan finde de helt rigtige drikkeglas til dit behov - uanset om du har brug for gode, billige glas til kantinen eller smukke krystalglas til restauranten eller det private hjem. 

Gå på opdagelse blandt de forskellige glas, hvor du finder praktiske stabelbare glas, farvede glas, farvede glas, hærdede glas og meget mere, så du kan finde glas, der matcher dit behov bedst muligt.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 100

Side
Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 100

Side
Stigende orden
pr. side

Billige vandglas

Skal der købes stort ind af drikkeglas til kantinen, forsamlingshuset eller lignende, så er du sikkert på udkig efter gode og billige vandglas. Her på siden finder du et stort udvalg af billige og praktiske glas, så du kan være sikker på at få alle de glas du har brug for til en god pris.

Du finder fx praktiske stabelbare glas, så glassene ikke fylde meget under opbevaring i skabe og på hylder, og som nemt kan placeres i små stakke på bordet, hvor de er klar til brug.

Smukke krystalglas fra RCR, der tåler opvaskemaskine

Skal du bruge smukke vandglas til en elegant servering, så skal du kigge efter krystalglas. Her får du en helt særlig glans og klarhed, der pynter på ethvert bord. Hos Jyske Storkøkken finder du krystalglas fra RCR, som er produceret af det innovative og miljøvenlige LUXION krystalglas, der giver dig et ultraklart og smukt glas, som er produceret uden miljøbelastende midler og med fokus på bæredygtighed. LUXION glasset er desuden særligt holdbart, så det kan holde til det daglige brug, fx på restauranter, og så tåler det opvaskemaskine, så rengøre bliver nem.

Vandglassene fra RCR finder du som led i forskellige serier, så du kan finde et design, der passer bedst ind i din stil, og finde matchende vinglas m.m. i samme serie. Du kan blandt andet finde den populære Melodia serie, hvis genkendelige vintagestil genkendes af mange – både hos private og ved professionelle serveringsteder.