Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Vinglas

Et godt glas rødvin til maden, champagne til fejring og forkælelse eller et glas koldt rosé i sommervarmen? Hos Jyske Storkøkken finder du et bredt udvalg af vinglas, hvad enten du har brug for hvidvinsglas, rødvinsglas, champagneglas eller portvinsglas, så du kan servere vin i flotte vinglas, for dine gæster. Der er derfor rig mulighed for at finde vinglas til restauranten, cafeen, kantinen med flere, som både passer ind i din stil og til dit budget.

Gå på opdagelse iblandt vores vinglas og finde både fine, billige glas, samt de smukke vinglas af krystal fra RCR

Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 65

Side
Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 65

Side
Stigende orden
pr. side

Praktiske, billige vinglas

Skal der serveres vin i cafeen, baren, kantinen, hvor der ofte er travlt og mange mennesker, er du sikker på udkig efter vinglas, der er flotte, men som ikke koster al verden, så budgettet kan rumme det rigtige antal glas, og hvor det ikke er grund til at spilde energi på at ærgre sig, når der ind i mellem ryger et glas på gulvet under servering eller opvask. Derfor finder du hos Jyske Storkøkken et stort udvalg af vinglas til gode priser, hvor alle kan være med.

Den travle restaurant, cafe eller kantine har ikke tid til at håndopvaske deres vinglas, derfor tåler alle glassene tåler naturligvis opvaskemaskine, så de er praktiske i brug

Smukke vinglas af krystal

Går du efter kvalitet, ultraklare glas og elegant borddækning, så finder du de smukke krystalglas fra RCR. Vinglassene fra RCR er fremstillet af det innovative, miljøvenlige LUXION krystalglas, som giver dig ultimativt klare og gennemsigtige glas helt uden brug af miljøskadelige midler, og så er de endda bæredygtigt produceret ved hjælp af grøn energi, og de er fremstillet af 100% genanvendeligt glas. Krystalglasset er særligt holdbare og tåler derfor det daglige slid, samt opvask i maskine – du får derfor vinglas der både er praktisk og elegante på samme tid.

RCR vinglas af krystal findes som dele af forskellige serier, så du kan finde et design, der matcher din stil og dit behov bedst muligt. Aria serien er fx fremstillet med et særligt fokus på vinsmagning, og Melodia serien kender du sikkert allerede for dens smukke vintagestil.