Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Melamin

Hos Jyske Storkøkken finder du et bredt udvalg af melamin til borddækning og servering.

Melaminservice er praktisk og populært, da melamin er et utrolig let materiale, som ikke går nemt i stykker. Derfor kender mange måske også bedst til melamin produkter indenfor campingudstyr og børneservice, men melamin kan også noget særligt indenfor servering, hvor det syntetiske porcelæn tager sig flot ud, og samtidigt er nemt og praktisk at arbejde med. 

I melaminkategorien finder du alt fra melaminskåle og melamintallerkener til serveringsfade af melamin. Melamin service tåler naturligvis opvaskemaskine, så den efterfølgende rengøring er let.  

Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 183

Side
Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 183

Side
Stigende orden
pr. side

Melaminservice 

Ønsker du service af melamin, finder du et stort udvalg af både melamin tallerkener, kopper, skåle og fade her i kategorien. Melamin er en hærdet og meget let plasttype, der giver dig praktiske produkter, der samtidigt også er pæne at se på. Med moderne melamin service, kan det faktisk være svært at kende melaminen fra porcelæn, hvis ikke du har det i hånden og kan mærke, hvor lidt det vejer. Melamin kan samtidigt tåle det daglige brug, og går ikke let i stykker. Du skal derfor ikke være bange for at det går i stykker, så snart du taber det. 

Hvidt melamin og sort melamin til servering

Er der brug for enkelt og stilrent service, som samtidigt er praktisk, så finder du en række af melaminprodukter til servering i hvid eller sort. Melaminens blanke overflade, giver dig et udseende, der minder om porcelæn, men som vejer mindre, og tåler småslag eller en tur på gulvet.  

Det hvide eller sorte melamin gør sig godt på et buffetbord eller under portionsanrettede serveringer, og du finder både skåle, tallerkener, fade m.m. alt efter dit behov.