Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Melamin Skåle

Her på siden finder du et udvalg af skåle i melamin til servering af madretter. Du finder blandt andet store skåle af sort melamin eller hvidt melamin, der tager sig flot ud i buffeten, eller små melamin skåle, der er perfekte til servering af dressing og dip eller små tapasretter. 

Melamin er et let og praktisk materiale, der i udseendet kan minde meget om porcelæn, så det tager sig flot ud under serveringen. De praktiske melaminskåle findes forskellige former og størrelser, så du kan finde en skål til dit behov – og de tåler naturligvis opvaskemaskine.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 82

Side
Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 82

Side
Stigende orden
pr. side

Praktiske melamin skåle til servering

Skal der serveres salater, snacks, dips og andre indbydende madretter og tilbehør i restauranter, kantiner m.m. er det oplagt at anvende skåle af melamin, der kombinerer æstetik og praktisk funktion. Melamin er et hærdet plastmateriale, der giver lette skåle, som kan tåle at blive tabt, uden at de går i stykker. Skålene har en blank overflade, så du får et udtryk, der minder om porcelæn.

Du finder melaminskåle i forskellige størrelser og former, så du kan finde en skål, der passer til det, du skal servere, hvad enten det er dip eller en salat. De små skåle er ideelle til serveringer af dressing, sovs, marmelade eller bare lidt smør til brødet, og de lidt større til portionsanretninger eller snacks. Du findes også store skåle, dressingsskåle og andre melaminprodukter, der vil tage sig godt ud på buffetbordet.

Tapasskåle af melamin 

Til tapasservering finder du et bredt udvalg af forskellige små skåle, som er oplagt til servering af oliven, saltede mandler, pesto og meget andet. Du finder skåle i mange forskellige former - firkantede, runde, dråbeforbede, skeformede, opdelte skåle og meget mere, som gør din servering spændende og indbydende. Mange af tapasskålene er i sort eller hvid melamin, men du finder også stengrå skåle og farvede skåle, alt efter dine ønsker.