Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Hvide tallerkener

Er du på udkig efter hvide tallerkener til din borddækning og servering? Når det gælder porcelæns service, er hvide tallerkener et populært og klassisk valg. Det hvide service er elegant og diskret på bordet, og fungerer som en perfekt scene for smukke og indbydende madretter, så maden er i fokus.

Her på siden finder du hvide tallerkener i et bredt udvalg af størrelser, former og mærker til gode priser. Ønsker du hvide tallerkener i melamin frem for procelæn, finder du melamintallerkener her   

Vis som Gitter Liste

22 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

22 varer

Stigende orden
pr. side

Klassisk, hvidt porcelæn til borddækningen 

Et veldækket bord, hvor maden serveres på skinnede, hvide tallerkener er både indbydende og elegant at se på. Derfor har vi samlet alle vores hvide tallerkener på en side, så det er nemt for dig at overskue udvalget, og finde det hvide porcelæn, der passer bedst til din smag. Du finder fx både almindelige runde tallerkener, eller ovale eller firkantede tallerkener. 

Du finder tallerkenerne i forskellige prisklasser og kvaliteter, alt efter om du ønsker billige, hvide tallerkener eller tallerkener, hvor kvalitet og design er i fokus.