Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Salt og peber

Skal der lidt ekstra salt eller peber på maden ved bordet, eller mangler du en god peberkværn i køkkenet, så der kan komme friskkværnet peber i maden?  

Hos Jyske Storkøkken finder du et bredt udvalg af saltkværne og peberkværne, salt og peber sæt, strøsæt og beholdere til salt, peber og andre krydderier - du finder blandt andet Peugeot peberkværne og saltkværne. Du finder også fine bordsæt til bordet i restauranten eller kantinen.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 53

Side
Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 53

Side
Stigende orden
pr. side

Peugeot salt og peber

Salt- og peber kværne fra Peugeot er velkendte for mange, både i private hjem og professionelle køkkener, og det er ikke uden grund. Trækværnene er både funktionelle og smukke, så de passer godt ind på det veldækkede bord, hvor gæsterne selv kan forsyne sig med ekstra salt og peber ved behov.

Du finder Peugeot salt og peber sæt i forskellige størrelser og farver, så du kan finde kværne, der passer bedst muligt ind i din stil og til dit behov. Du derfor både små kværne til bordet eller store kværne, der ser imponerende ud, og er praktiske at bruge fx for en tjener, der tilbyder at krydre maden for gæsterne, eller for kokken, der skal kunne nå ind over de gryder og pander med kværnen.

Bordsæt med salt og peber

Skal der salt og peber på bordet i restauranten, cafeen eller kantinen, så kan du både vælge at placere små salt og peberkværne på bordet eller finde et fint og praktisk strøsæt. Her på siden finder du alt fra kværne i træ eller plast til strøglas og bordsæt.

Strøglas til salt eller peber er fine små beholdere i fx porcelæn eller glas, med små huller i toppen, som giver dig en nem dosering af salt og peber hen over din madret, så gæsten selv kan tilføje mere salt til sin mad, hvis det er ønsket. Salt og peber dispensere kan desuden fungere som hyggeligt pynt på bordet, samtidigt med at de er praktiske. Til restaurantbordet finder du også bordsæt med holder til salt, peber, tandstikker og olie, så du har en praktisk samling af alt, hvad gæsterne kunne tænkes at have brug for under middagen.

Du finder desuden også doseringsglas til sukker, parmesan og krydderier, så du kan lade gæsterne tilføje andet end bare salt og peber til deres madretter i restauranten eller kantinen.