Gå ikke glip af jubilæumstilbuddene!


For private og erhverv  For private og erhverv        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        40 års erfaring  40 års erfaring        Kundeservice  + 45 86 81 26 27 


For private og erhverv  Private og erhverv  Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage


Glas

Er du på udkig efter nye glas, er du havnet i den helt rigtige kategori. Her finder du et stort udvalg af glas i et væld af typer og kvaliteter, så du kan finde de helt rigtige glas til din borddækning og servering. Du finder nemlig alt fra slagfaste glas af plastikmaterialet polycarbonat til miljøvenlige og elegante krystalglas fra RCR, så du kan finde de bedste glas til baren, forsamlingshuset, kantinen, cafeen eller restauranten. 

Husk at du også kan besøge butikken i Silkeborg, hvor du har mulighed for at opleve og udvælge dine glas. 

Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 210

Page
Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 210

Page
Stigende orden
pr. side

Glas til enhver anledning

Uanset om du skal servere et gajol shot i de sene nattetimer i baren, vand og saft i kantinen eller øl og vin i restauranten, finder du dem her i kategorien. Derfor er vores glaskategori her på hjemmesiden delt op efter glastype (vandglas, vinglas, ølglas..), så det bliver nemmere for dig at finde de helt rigtige glas til dit behov. 

Derudover finder du glas med særlige kvaliteter, så som stabelbare glas, hærdet glas og krystalglas, alt efter hvad du har af ønsker til dine glas.