✦✦✦✦✦ Se vores +100 anmeldelser her ✦✦✦✦✦


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Champagneglas - Arcoroc

Er du på udkig efter champagneglas? Her på siden finder du et udvalg af flotte glas til servering af champagne, og du finder dem i udgaver fra elegante krystalglas til gode, billige champagneglas, samt i forskellige former og designs, så du kan finde de helt rigtige champagneglas til dit behov. 

Til en festlig champagneservering finder du både champagnekølere og champagnesabler under vores barudstyr 


Arcoroc er Europas førende glasproducent, fordi kvalitet og pris hænger sammen. Selvom Arcoroc producerer et glas billigt, er kvaliteten stadig helt i top og derfor kan du med ro i sindet, vælge et Arcoroc glas. Hos Jyske Storkøkken er vi derfor stolte af, at kunne få æren af at føre deres sortiment.

Du finder flere typer glasartikler i Arcorocs sortiment, hvoraf flere af dem er vældige populære. Eksempelvis de stabelbare glasskåle eller det meget udbredte ballonglas, samt det ikoniske cafeglas Granity, er alle en del af deres portofolio. Arcoroc bliver ved med at innovere glasdesign, så du kan med garanti finde et glas der matcher dine behov. 

Filtre

Champagneglas af krystalglas fra RCR 

Søger du elegante og smukke champagneglas? Med krystalglas fra RCR får du bæredygtige champangeglas af miljøkrystal, fra serierne Melodia, Opera, Timeless, Aria og Daily. Med de ultraklare krystalglas bliver de gyldne champagnebobler flot præsenteret, og du får samtidigt slidstærke glas, der tåler opvaskemaskine. 

Fra RCR finder du også vinglas, vandglas, ølglas, shotglas og karafler, så du kan få smukke glas, der mathcer dit champagneglas.

Billige champagneglas 

Har du brug for billige champagneglas, så der kan købes stort ind? Her på siden finder et bredt udvalg af flotte champagneglas til virkelig skarpe priser. Så kan du roligt lade champagnen flyde, uden at være bekymret for om et enkelt glas, skulle ryge på gulvet og gå i stykker. Du finder både klassiske champagneglas, og skålformede champagneglas - alt efter behov.