Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Dessertglas

Her på siden finder du alt til en smuk servering af dessert i glas, både isglas, asietter og vinglas. Brug dessertglas til at anrette kugler af is eller sorbet, trifli, mousser og andre lækre, søde desserter, så de ser indbydende og elegante ud.

Vis som Gitter Liste

6 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

6 varer

Stigende orden
pr. side

Billige isglas

Er flødeis, softice eller chokolademousse en fast del af dessertkortet i restauranten eller cafeen? Så skal der være rigeligt med isglas til serveringen, så der altid er glas nok til at gæsterne kan forkæles med rigelige mængder dessert. Du finder derfor en række isglas til en god pris, som er velegnede til isbaren, ved softicemaskinen eller til portionsanretninger.

Anretning af desserter i glas

Med dessertglas får du mange muligheder for indbydende serveringer af dine desserter. Brug glassene til at anrette en smuk jordbærtrifli, hvor man kan nyde synet af de forskellige lag igennem glasset, så appetitten bliver vækket og den søde tand fristes mest muligt – eller server kugler af is med friske bær og chokolade, pænt pyntede mousser og meget mere.

De høje isglas er ideelle til alle desserter, der skal spises med ske, så gæsterne kan sidde og nyde en sød ret efter maden sammen med en kop kaffe eller et glas dessertvin. En asiet kan både bruges til servering af is, risalamande og lignende, men er også oplagt til servering af kager, der skal spises med kagegaffel fx en god snasket brownie med en kugle is til.