Gå ikke glip af jubilæumstilbuddene!


For private og erhverv  For private og erhverv        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        40 års erfaring  40 års erfaring        Kundeservice  + 45 86 81 26 27 


For private og erhverv  Private og erhverv  Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage


Ølglas

Er der noget bedre end en kold, smagfuld fadøl i baren eller til frokosten?

Øl smager allerbedst når de serveres kolde og i det rigtige ølglas. Hos Jyske Storkøkken finder du et bredt udvalg af forskellige ølglas – uanset om du har brug for et stilrent glas på stilk til frokostbordet eller et solidt ølkrus med hank, når der skal skåles løs i baren.

Vis som Gitter Liste

26 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

26 varer

Stigende orden
pr. side

Billige ølglas og ølkrus

I den travle bar eller restaurant skal der være plads til, at der ryger et glas på gulvet i ny og næ, uden at det kommer til at vælte budgettet, at købe nye glas ind. Her på siden finder du et udvalg af billige ølglas, hvor du får meget for pengene. Du finder både billige ølglas og ølkrus med hank – alt efter smag og behov.

Hvilket ølglas skal du vælge?

Ølglas på stilk? Høje glas? Ølkrus med hank? Store eller små glas? Der er mange forskellige valgmuligheder, når du skal vælge ølglas.

Først og fremmest skal du finde et ølglas, der passer til din serveringstil, og den øl der skal serveres. Skal der langes kolde fadøl over disken i baren, skal der måske et solidt ølkrus med hank til, der både giver stemning, og som kan holde til lidt af hvert – også når der skal skåles. Skal du servere en læskende øl til frokostbordet, har du måske i stedet brug for et mere elegant ølglas, der passer til borddækningen.

Men der er også kvaliteter ved ølglassene, som du kan vælge ud fra. Tykkelsen på glasset, og om du vælger et glas med stilk, har fx betydning for tempereringen af øllet efter ophældning. Et tykt glas er måske mere solidt i brug, men det er også sværere at temperere øllen, da glasset temperatur vil blive overført til øllet. Et tyndt glas giver dig bedre mulighed for at servere en perfekt kold øl. Ved at vælge et glas med en stilk undgår du samtidigt, at der afgives varme til øllen fra din hånd, når du drikker øllen.