OBS: Grundet travlhed kan der lige nu forekomme en ekstra dags leveringstid


For private og erhverv  For private og erhverv        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        3 måneders returret  3 måneders returret        Kundeservice  + 45 86 81 26 27 


For private og erhverv  Private og erhverv  3 måneders returret  3 måneders returret


Ølglas - Arcoroc - Bormioli Rocco

Er du på udkig efter ølglas? Så finder du dem her på siden. Her kan du balndet andet finde:

  • Store ølkrus
  • Ølglas på stilk
  • Billige ølglas
  • Tøndeformede ølglas
  • Klassiske ølglas

Der  er ikke noget bedre end en kold, smagfuld fadøl i baren eller til frokosten, og bliver den serveret i det rigtige ølglas giver det lige lidt ekstra point. 

Hos Jyske Storkøkken finder du et bredt udvalg af forskellige ølglas og ølkrus, så du kan finde de glas, der passer bedst til din servering. Ølglassene fås i mange størrelser og former, så der er noget for enhver smag. 


Arcoroc er Europas førende glasproducent, fordi kvalitet og pris hænger sammen. Selvom Arcoroc producerer et glas billigt, er kvaliteten stadig helt i top og derfor kan du med ro i sindet, vælge et Arcoroc glas. Hos Jyske Storkøkken er vi derfor stolte af, at kunne få æren af at føre deres sortiment.

Du finder flere typer glasartikler i Arcorocs sortiment, hvoraf flere af dem er vældige populære. Eksempelvis de stabelbare glasskåle eller det meget udbredte ballonglas, samt det ikoniske cafeglas Granity, er alle en del af deres portofolio. Arcoroc bliver ved med at innovere glasdesign, så du kan med garanti finde et glas der matcher dine behov. 


Bormioli Rocco glas - når glas skal ses

Bormioli Rocco glas er designet med det fokus at give bordet en stærk personlighed og skabe en unik atmosfære samtidig med, at funktionaliteten er i top. Derfor er Bormioli Rocco et oplagt valg, når man vil give en god oplevelse. Find både vandglas, vinglas, ølglas, karafler og meget mere her på siden.   

Bormioli Rocco er en italiensk virksomhed, der blev grundlagt i 1825 og en af verdens førende inden for glasvarer.

Filtre
Vis som Gitter Liste

20 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

20 varer

Stigende orden
pr. side

Billige ølglas og ølkrus

I den travle bar eller restaurant skal der være plads til, at der ryger et glas på gulvet i ny og næ, uden at det kommer til at vælte budgettet, at købe nye glas ind. Her på siden finder du et udvalg af billige ølglas, hvor du får meget for pengene. Du finder både billige ølglas og ølkrus med hank – alt efter smag og behov.

Hvilket ølglas skal du vælge?

Ølglas på stilk? Høje glas? Ølkrus med hank? Store eller små glas? Der er mange forskellige valgmuligheder, når du skal vælge ølglas.

Først og fremmest skal du finde et ølglas, der passer til din serveringstil, og den øl der skal serveres. Skal der langes kolde fadøl over disken i baren, skal der måske et solidt ølkrus med hank til, der både giver stemning, og som kan holde til lidt af hvert – også når der skal skåles. Skal du servere en læskende øl til frokostbordet, har du måske i stedet brug for et mere elegant ølglas, der passer til borddækningen.

Men der er også kvaliteter ved ølglassene, som du kan vælge ud fra. Tykkelsen på glasset, og om du vælger et glas med stilk, har fx betydning for tempereringen af øllet efter ophældning. Et tykt glas er måske mere solidt i brug, men det er også sværere at temperere øllen, da glasset temperatur vil blive overført til øllet. Et tyndt glas giver dig bedre mulighed for at servere en perfekt kold øl. Ved at vælge et glas med en stilk undgår du samtidigt, at der afgives varme til øllen fra din hånd, når du drikker øllen.

Bormioli Rocco til enhver lejlighed

Uanset om der skal nydes en længe ventet champagne til en særlig begivenhed, et glas vin nydes til et herligt måltid, en frisk øl nydes på en solrig dag, longdrinks nydes til festen eller der skal tilbydes vand, som skal være en del af oplevelsen - så er Bormioli Rocco glas med til at skabe den helt rigtige stemning.

Udover glas til drikkevarer finder du også andre glasvarer her på siden, så Bormioli Rocco-stilen kan gå igen på hele bordet.

Bormioli Rocco glasskåle

Du finder Bormioli Rocco serveringsskåle i flere størrelser, så du har den skålstørrelse, du skal bruge til dip, dressing, salat, tilbehør til salaten, snacks og meget mere. Med disse glasskåle sikrer du en pæn servering, hvor fokus er på maden.

Bormioli Rocco patentglas, -flasker og karafler

Patentglas og -karafler er både velegnede til hjemmelavede olier, sirupper, saft, snaps og som vandflasker, når vand skal stå på køl. Derfor finder du dem også i flere størrelser, så de passer til dit formål. Er det derimod til madvarer i form af henkogning, opbevaring med mere, så er patentglas oplagte og findes også i flere størrelser.