⭐ Køb for minimum 300 kr. og vælg en gratis gave! Læg denne kagespade eller saks i kurven og indtast koden: KAGE eller SAKS ⭐  


For private og erhverv  For private og erhverv        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        3 måneders returret  3 måneders returret        Kundeservice  + 45 86 81 26 27 


For private og erhverv  Private og erhverv  3 måneders returret  3 måneders returret


Ølglas - Arcoroc

Er du på udkig efter ølglas? Så finder du dem her på siden. Her kan du balndet andet finde:

  • Store ølkrus
  • Ølglas på stilk
  • Billige ølglas
  • Tøndeformede ølglas
  • Klassiske ølglas

Der  er ikke noget bedre end en kold, smagfuld fadøl i baren eller til frokosten, og bliver den serveret i det rigtige ølglas giver det lige lidt ekstra point. 

Hos Jyske Storkøkken finder du et bredt udvalg af forskellige ølglas og ølkrus, så du kan finde de glas, der passer bedst til din servering. Ølglassene fås i mange størrelser og former, så der er noget for enhver smag. 


Arcoroc er Europas førende glasproducent, fordi kvalitet og pris hænger sammen. Selvom Arcoroc producerer et glas billigt, er kvaliteten stadig helt i top og derfor kan du med ro i sindet, vælge et Arcoroc glas. Hos Jyske Storkøkken er vi derfor stolte af, at kunne få æren af at føre deres sortiment.

Du finder flere typer glasartikler i Arcorocs sortiment, hvoraf flere af dem er vældige populære. Eksempelvis de stabelbare glasskåle eller det meget udbredte ballonglas, samt det ikoniske cafeglas Granity, er alle en del af deres portofolio. Arcoroc bliver ved med at innovere glasdesign, så du kan med garanti finde et glas der matcher dine behov. 

Filtre
Vis som Gitter Liste

15 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

15 varer

Stigende orden
pr. side

Billige ølglas og ølkrus

I den travle bar eller restaurant skal der være plads til, at der ryger et glas på gulvet i ny og næ, uden at det kommer til at vælte budgettet, at købe nye glas ind. Her på siden finder du et udvalg af billige ølglas, hvor du får meget for pengene. Du finder både billige ølglas og ølkrus med hank – alt efter smag og behov.

Hvilket ølglas skal du vælge?

Ølglas på stilk? Høje glas? Ølkrus med hank? Store eller små glas? Der er mange forskellige valgmuligheder, når du skal vælge ølglas.

Først og fremmest skal du finde et ølglas, der passer til din serveringstil, og den øl der skal serveres. Skal der langes kolde fadøl over disken i baren, skal der måske et solidt ølkrus med hank til, der både giver stemning, og som kan holde til lidt af hvert – også når der skal skåles. Skal du servere en læskende øl til frokostbordet, har du måske i stedet brug for et mere elegant ølglas, der passer til borddækningen.

Men der er også kvaliteter ved ølglassene, som du kan vælge ud fra. Tykkelsen på glasset, og om du vælger et glas med stilk, har fx betydning for tempereringen af øllet efter ophældning. Et tykt glas er måske mere solidt i brug, men det er også sværere at temperere øllen, da glasset temperatur vil blive overført til øllet. Et tyndt glas giver dig bedre mulighed for at servere en perfekt kold øl. Ved at vælge et glas med en stilk undgår du samtidigt, at der afgives varme til øllen fra din hånd, når du drikker øllen.