Spar op til 50% på Gram Køl & Frys


For private og erhverv  For private og erhverv        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        3 måneders returret  3 måneders returret        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  3 måneders returret  3 måneders returret


Snapseglas og shotsglas

Skal der serveres en krydret snaps til smørrebrødet eller farverige, festlige shots i baren? Uanset om der skal drikkes shots i rigeligt mængder eller blot serveres en lille skarp, så finder du shotglas og snapseglas til serveringen her på siden. Du finder blandt andet, de smukke snapseglas af krystal fra RCR eller helt klassiske shotglas til gode priser.

Vis som Gitter Liste

15 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

15 varer

Stigende orden
pr. side

Shotglas til baren

Skal der serveres festlige shots i baren, så skal der nogle gode shotglas til, som kan tåle at blive sat hårdt i bordet, når glasset tømmes i et drag. Hos Jyske Storkøkken finder du et udvalg af billige shotglas, så der kan serveres rigeligt med shots til de festglade gæster. 

Snapseglas med stilk og krystalglas 

Når der skal serveres en lille skarpt til frokosten, må der gerne være stil over serveringen. Her finder du blandt andet smukke snapseglas af krystal fra RCR, som pynter på ethvert bord. Snapseglassene fra RCR finder du som del af forskellige serier (Aria, Timeless, Opera, Melodia) så du kan finde vinglas og krystalglas, der matcher dit snapseglas.

Du finder også almindelige, klassiske snapseglas med stilk, som er velegnede til frostbordet og til julefrokosten, hvor der ikke må mangle snaps.