✦✦✦✦✦ Se vores +100 anmeldelser her ✦✦✦✦✦


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Vandglas - Bormioli Rocco

Hos Jyske Storkøkken finder du et stort udvalg af vandglas i forskellige størrelser og designs, så du kan finde de helt rigtige drikkeglas til dit behov - uanset om du har brug for gode, billige glas til kantinen eller smukke krystalglas til restauranten eller det private hjem. 

Gå på opdagelse blandt de forskellige glas, hvor du finder praktiske stabelbare glas, farvede glas, farvede glas, hærdede glas og meget mere, så du kan finde glas, der matcher dit behov bedst muligt.


Bormioli Rocco glas - når glas skal ses

Bormioli Rocco glas er designet med det fokus at give bordet en stærk personlighed og skabe en unik atmosfære samtidig med, at funktionaliteten er i top. Derfor er Bormioli Rocco et oplagt valg, når man vil give en god oplevelse. Find både vandglas, vinglas, ølglas, karafler og meget mere her på siden.   

Bormioli Rocco er en italiensk virksomhed, der blev grundlagt i 1825 og en af verdens førende inden for glasvarer.

Filtre
Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 53

Side
Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 53

Side
Stigende orden
pr. side

Billige vandglas

Skal der købes stort ind af drikkeglas til kantinen, forsamlingshuset eller lignende, så er du sikkert på udkig efter gode og billige vandglas. Her på siden finder du et stort udvalg af billige og praktiske glas, så du kan være sikker på at få alle de glas du har brug for til en god pris.

Du finder fx praktiske stabelbare glas, så glassene ikke fylde meget under opbevaring i skabe og på hylder, og som nemt kan placeres i små stakke på bordet, hvor de er klar til brug.

Smukke krystalglas fra RCR, der tåler opvaskemaskine

Skal du bruge smukke vandglas til en elegant servering, så skal du kigge efter krystalglas. Her får du en helt særlig glans og klarhed, der pynter på ethvert bord. Hos Jyske Storkøkken finder du krystalglas fra RCR, som er produceret af det innovative og miljøvenlige LUXION krystalglas, der giver dig et ultraklart og smukt glas, som er produceret uden miljøbelastende midler og med fokus på bæredygtighed. LUXION glasset er desuden særligt holdbart, så det kan holde til det daglige brug, fx på restauranter, og så tåler det opvaskemaskine, så rengøre bliver nem.

Vandglassene fra RCR finder du som led i forskellige serier, så du kan finde et design, der passer bedst ind i din stil, og finde matchende vinglas m.m. i samme serie. Du kan blandt andet finde den populære Melodia serie, hvis genkendelige vintagestil genkendes af mange – både hos private og ved professionelle serveringsteder.

Bormioli Rocco til enhver lejlighed

Uanset om der skal nydes en længe ventet champagne til en særlig begivenhed, et glas vin nydes til et herligt måltid, en frisk øl nydes på en solrig dag, longdrinks nydes til festen eller der skal tilbydes vand, som skal være en del af oplevelsen - så er Bormioli Rocco glas med til at skabe den helt rigtige stemning.

Udover glas til drikkevarer finder du også andre glasvarer her på siden, så Bormioli Rocco-stilen kan gå igen på hele bordet.

Bormioli Rocco glasskåle

Du finder Bormioli Rocco serveringsskåle i flere størrelser, så du har den skålstørrelse, du skal bruge til dip, dressing, salat, tilbehør til salaten, snacks og meget mere. Med disse glasskåle sikrer du en pæn servering, hvor fokus er på maden.

Bormioli Rocco patentglas, -flasker og karafler

Patentglas og -karafler er både velegnede til hjemmelavede olier, sirupper, saft, snaps og som vandflasker, når vand skal stå på køl. Derfor finder du dem også i flere størrelser, så de passer til dit formål. Er det derimod til madvarer i form af henkogning, opbevaring med mere, så er patentglas oplagte og findes også i flere størrelser.