✦✦✦✦✦ Se vores +100 anmeldelser her ✦✦✦✦✦


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Karafler

Fuldend den smukke borddækning ved at servere drikkevarerne i en karaffel. Selv postevand kan serveres elegant, hvis det hældes i en smuk vandkaraffel. At spise god mad og drikker er en helhedsoplevelse – derfor fortjener drikkevarerne en elegant servering, der bidrager til helhedsoplevelsen ved måltidet.

Du finder karafler af glas i gode, billige udgaver og en smuk krystal karaffel fra RCR

Vis som Gitter Liste

6 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

6 varer

Stigende orden
pr. side

Vin karaffel

Selvom mange blot vil servere en rødvin i dens egen vinflaske, kan det godt betale sig at bruge tid på at hælde vinen over på en karaffel. Når vinen hældes fra flasken til karaflen, hjælper det til at ilte vinen, hvilket gør en forskel for vinen smag. Det er derudover nemmere at opdage og nyde vinens dybe røde farve, når den hældes på en glaskaraffel, frem for den mørke vinflaske. Husk at sørge for, at evt. bundfald i vinen ikke kommer med over i karaflen.  

Vand karaffel

Mange servere vand ved siden af vinen, både for at man kan rense munden og få den fylde smagsoplevelse af mad og vin, men også for at slukke tørsten. Her kan man med fordel servere det afkølede vand i en glaskaraffel, der komplimentere vinglassene.

En vandkaraffel med kold vand passer ind på ethvert frokost- eller middagsbord, eller når der skal serveres kølige drikkevarer på en varm sommerdag.