Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Mælkekande

Skal der mælk eller fløde i kaffen? Hos Jyske Storkøkken finder du et udvalg af mælkekander og flødekander i stål eller porcelæn. Her finder du blandt andet koniske stålkander, der er et oplagt valg som skummekande, så der kan skummes mælk til en cafe latte eller cappuccino. Du finder også smukke flødekander af porcelæn, der er oplagte til et veldækket kaffebord. 

Vis som Gitter Liste

20 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

20 varer

Stigende orden
pr. side

Mælkekander i stål

En mælkekande eller flødekande er i princippet det samme, da der i begge tilfælde er tale om en mindre kande til mælk eller fløde, dog bruge mange mest betegnelsen flødekande om de helt små kander, da man ofte kun skal have et lille skvæt fløde i kaffen. Mælkekander forbinder folk ofte med de lidt større kander, hvor der gerne må være plads til at kunne skumme den lune mælk op, så du kan få en perfekt varm kop kaffe med mælkeskum. Her på siden finder du et udvalg af praktiske mælkekander i stål.

Flødekander til borddækningen

Skal der serveres kaffe for gæsterne, er det en god ide at placere en flødekande med mælk eller fløde, så de gæster, der ønsker mælk i kaffen, selv kan dosere det. Med flødekander af porcelæn, får du pæne kander, de passer ind i en flot borddækning. Et veldækket kaffebord med kaffekopper, kaffekande, og et fad med kage, bliver kun endnu mere indbydende og hyggeligt med en lille mælkekande og en sukkerskål, så gæsterne kan få deres kaffe lige sådan som de bedst kan lide den.