✦✦✦✦✦ Se vores +100 anmeldelser her ✦✦✦✦✦


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Polycarbonat

Her på siden finder du praktiske kander i det slagfaste og gennemsigtige plastikmateriale polycarbonat. De solide plastikkander er oplagte til brug i kantiner og institutioner, hvor der skal serveres drikkevarer for mange mennesker, og hvor kanderne skal kunne tåle en tur på gulvet uden at gå i stykker. Polycarbonatkanderne egner sig også godt til udflugter, hvor kanderne både skal kunne tåle transport og bruges i det fri. 

Vis som Gitter Liste

2 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

2 varer

Stigende orden
pr. side

Solide platikkander

I den travle kantine, hvor mange mennesker skal spise og drikke, skal der bruges kander, som er slidstærke og slagfaste, så de kan tåle hverdagens strabasser. Derfor er kander af polycarbonat et populært valg. De slagfaste kander er også oplagte til brug i institutioner, barer og andre steder, hvor kanderne skal kunne overleve at blive væltet eller falde på gulvet. 

Kanderne er nemme at arbejde med og tåler opvask i industriopvaskemaskine, hvilket gør dem praktiske i brug for medarbejderne i køkkenet.