⭐ Køb for minimum 300 kr. og vælg en gratis gave! Læg denne kagespade eller saks i kurven og indtast koden: KAGE eller SAKS ⭐  


For private og erhverv  For private og erhverv        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        3 måneders returret  3 måneders returret        Kundeservice  + 45 86 81 26 27 


For private og erhverv  Private og erhverv  3 måneders returret  3 måneders returret


Termokander

En kop varm kaffe eller te eller et glas koldt vand? Termokander er et uundværligt redskab i køkkenet til at holde temperaturen på dine drikkevarer, hvad end de skal være varme eller kolde.

Hos Jyske Storkøkken finder du et bredt udvalg af kvalitetstermokander fra anerkendte mærke som Alfi og Rotpunkt, der begge er mærker som værner om kvalitet, design og ikke mindst robusthed, der gør termokanderne velegnede til det daglige brug.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 61

Page
Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 61

Page
Stigende orden
pr. side

Stort udvalg af termokander af høj kvalitet

Termokander, der skal bruges i restauranter, hoteller, kantiner og lignende skal være af god kvalitet, så de tåler det daglige slid og formår at holde kaffen godt varm hver dag.

Her på siden finder du et stort udvalg af termokander, så du kan finde den termokande, der matcher dit behov bedst muligt. Du finder blandt andet de praktiske, robuste termokander fra Rotpunkt, der findes i forskellige farver, så du kan have kander i en farve til te og i en anden farve til kaffe. Dermed bliver det nemt at holde styr på, hvad der er hvad under serveringen, og du risikere ikke at servere tevand i en termokande, der har været kaffe i.

De fleste termokander har en størrelse, hvor de kan rumme en liter, men har du behov for en større model, finder du også det. Skal der serveres kaffe for mange mennesker, uden at der bruges bordplads på flere termokander, finder du også store termokander med pumpeindsats.

Kvalitet og stilrent design med Alfi termokander

Her på siden finder du et bredt udvalg af termokander fra mærket Alfi. Alfi termokander er elsket for deres smukke, stilrene design, samt høje kvalitet, der giver dig en robust kande, som kan holde kaffen varm i mange timer.

Alfis termokander finder du i flere forskellige former og designs, blandt andet de smukke kander i poleret eller mat stål. Du finder også termokander fra Alfi, der er specielt designet til brug på hoteller, restauranter, kantiner m.m. som endda tåler opvaskemaskine.