Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Termokander - Rotpunkt termokande

En kop varm kaffe eller te eller et glas koldt vand? Termokander er et uundværligt redskab i køkkenet til at holde temperaturen på dine drikkevarer, hvad end de skal være varme eller kolde.

Hos Jyske Storkøkken finder du et bredt udvalg af kvalitetstermokander fra anerkendte mærke som Alfi og Rotpunkt, der begge er mærker som værner om kvalitet, design og ikke mindst robusthed, der gør termokanderne velegnede til det daglige brug.


Gør hverdagen nemmere med en Rotpunkt kvalitets termokande

En kop varm kaffe eller te eller et koldt glas vand? Termokander er et uundværligt redskab i køkkenet til at holde temperaturen på dine drikkevarer. Rotpunkt er et af de mest udbredte brands, når man snakker termokander. Du kender dem sikkert fra kantiner, skoler, forsamlingshuse, institutioner og meget mere.

To populære Rotpunkt termokander

Her på siden finder du blandet andet en Rotpunkt 760 og Rotpunkt 220 termokande som begge er et populært valg hos mange. 

Se også vores andre termokander, hvor du finder kendte mærker som Alfi og Animo. Du finder hele vores udvalg af termokander her.

 

Filtre
Vis som Gitter Liste

16 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

16 varer

Stigende orden
pr. side

Stort udvalg af termokander af høj kvalitet

Termokander, der skal bruges i restauranter, hoteller, kantiner og lignende skal være af god kvalitet, så de tåler det daglige slid og formår at holde kaffen godt varm hver dag.

Her på siden finder du et stort udvalg af termokander, så du kan finde den termokande, der matcher dit behov bedst muligt. Du finder blandt andet de praktiske, robuste termokander fra Rotpunkt, der findes i forskellige farver, så du kan have kander i en farve til te og i en anden farve til kaffe. Dermed bliver det nemt at holde styr på, hvad der er hvad under serveringen, og du risikere ikke at servere tevand i en termokande, der har været kaffe i.

De fleste termokander har en størrelse, hvor de kan rumme en liter, men har du behov for en større model, finder du også det. Skal der serveres kaffe for mange mennesker, uden at der bruges bordplads på flere termokander, finder du også store termokander med pumpeindsats.

Kvalitet og stilrent design med Alfi termokander

Her på siden finder du et bredt udvalg af termokander fra mærket Alfi. Alfi termokander er elsket for deres smukke, stilrene design, samt høje kvalitet, der giver dig en robust kande, som kan holde kaffen varm i mange timer.

Alfis termokander finder du i flere forskellige former og designs, blandt andet de smukke kander i poleret eller mat stål. Du finder også termokander fra Alfi, der er specielt designet til brug på hoteller, restauranter, kantiner m.m. som endda tåler opvaskemaskine.

Rotpunkt termokande - et oplagt valg

Med en Rotpunkt termokande kan du holde dine drikkevarer varme i op til 20 timer og kolde i op til 36 timer efter påfyldning. Du kan både bruge dem inde og tage dem med ud, når lejligheden lægger op til det. Du kan også vælge mellem forskellige designs. Gældende for dem alle er, at de har et tidsløst design, der fungerer både til hverdag og til festlige lejligheder.

Til alle varme og kolde drikke

Du finder termokanderne i flere farver, så du kan vælge, hvad der passer bedst til din kaffe, the, kakao og vand. Uanset hvilken farve eller form du køber til dit køkken, får du en termokande i høj kvalitet. For en Rotpunkt termokande er kendt for sin robusthed og lange levetid, der gør termokanderne velegnede til det daglige brug. 

Få mest mulig ud af din Rotpunkt termokande

For at holde dine drikkelse varm i op til 20 timer, skal du først skylle termokanden med varmt vand, derefter fylde den op med varmt vand. Efter ca. 5 minutter kan vandet hældes ud og den ønskede varme drikkelse fyldes i. Ved kolde drikkevarer skylles din Rotpunkt termokande med koldt vand, inden du fylder den med din ønskede kolde drikkelse. Vær opmærksom på, man ikke må tilsætte is som ekstra køling. 

Sikre længere holdbarhed ved korrekt rengøring. Rengør din termokande ved at rengøre kanden og skruelåget med en blød klud eller svamp under varmt, rindende vand. Glasindsatsen rengøres forsigtigt med en velegnet børste. Se Jyske Storkøkkens Termokande renser her

Står du også og mangler en kaffemaskine? Se vores udvalg her: Kaffemaskiner.

Til både private og erhverv

En termokande holder ikke bare kaffen varm eller vandet koldt. Den forlænger den gode oplevelse. Om det er kaffen og teen til det hyggelige eftermiddagsselskab, hvor gode venner er samlet ved et spisested, eller det er familien, der har kakaoen i tasken på vej ud på tur til flotte naturomgivelser.

Kopper og krus til din kaffe, the og kakao

Den veltempererede drikkelse nydes godt i kopper og krus. Hvis du mangler kaffe- og thekopper, kan du finde vores udvalg her. Der er både stabelbare kopper og særlige kopper til cappucino og espresso, samt underkopper. Børn kan med fordel bruge Melamin krus, der ikke bare er gode at drikke af og meget robuste. De kommer også i et udvalg af flotte kraftige farver, som børnene vil elske. Find Melamin krusene her.