Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Bageudstyr

Skal der bages fristende kager eller lækkert bagværk? Hos Jyske storkøkken finder du et stort udvalg af professionelt bageudstyr. Her finder du alt fra bageforme og dejskrabere til sprøjteposer og tyller, så du kan bage, forme og pynte til perfektion. For at du kan finde rundt i vores store udvalg af bageredskaber, er redskaberne opdelt efter emne, så du nemt kan finde det helt rigtige udstyr til din bagning. 

Manger du en maskine, til at klare det hårde æltearbejdet for dig, finder du røremaskiner her. En køkkenmaskine er en stor hjælp i bageriet, når der skal æltes dej, røres æggehvider, piskes fløde og meget mere til dine brød og kager. 

Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 104

Side
Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 104

Side
Stigende orden
pr. side

Bageudstyr til dekoration af kager

Af bageudstyr finder du et stort udvalg af redskaber til dekoration af kage med mere. Her finder du sprøjteposer i nylon eller engangsprøjteposer samt et stort udvalg af tyller i rustfri stål eller plastik, så du kan sprøjtepynte med flødeskum, frosting, mousser og meget mere. Skal du arbejde med pynt i sukkermasser, marcipan eller fondant er det praktisk at bruge en silikonemåtte, som arbejdsunderlag. Af bagemåtter finder du almindelige silikonemåtter eller silkonemåtter med prægning, så du kan lave fondantbånd eller andet med smukke mønstre til dine kager. Husk vi også har sukkertermometre, udstikkersæt og meget mere. 

Bageforme og bageplader

Iblandt bageudstyret finder du bageforme og bageplader, der er praktisk i brug og bidrager til et godt bageresultat til brød og kager. Med tærteforme, springforme, brødforme, har du mulighed for at bage et væld af forskellige ting. Med perforerede bage- og flutesplader bliver dine brød og andet bagværk omsluttet af damp og varmluft, så du får en pæn og jævn afbagning af hele bagværket. 

Du finder også et stort udvalg af bageforme, lige fra tærtefade til tarteletforme, så du kan bage formbrød, kager og tærter. 

Bageudstyr og bageredskaber i butikken i Silkeborg, Midtjylland

Står du og mangler et nyt udstikkersæt eller en dejskraber, eller er du bare på udkig efter nyt bageudstyr, så er du også meget velkommen til at kigge forbi butikken på priorsvej i Silkeborg, hvor du finder er bredt udvalg af redskaber og køkkenmaskiner til din bagning. Du finder adressen og vores åbningstider her