Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Gastrobakke i porcelæn

Hos Jyske Storkøkken finder du et stort udvalg af praktiske og pæne kantiner/gastrobakker i porcelæn, der kan bruges til både servering og tilberedning af madretter i storkøkkenet. Du finder også den elegante serie af ovnfaste kantiner fra Lifestyle, som har et rustikt look og flotte naturfarver.  

Her på siden finder du ovnfaste kantiner i et udvalg af størrelser efter GN-mål og i forskellige farver, så du kan finde de kantiner i porcelæn, der passer til dit behov.

Her hos Jyske Storkøkken kan du også finde gastrobakker/kantiner i andre materialer end porcelæn. Se hele udvalget af gastrobakker her.

Vis som Gitter Liste

17 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

17 varer

Stigende orden
pr. side

Ovnfaste kantiner i GN-størrelser

De ovnfaste kantiner finder du i størrelser efter GN-standarder. GN-standarterne er fastsat af European Standards Commitee og skrives med bogstaverne GN efterfulgt af et tal, der angiver størrelsen. GN 1/1 er fx grundstørrelsen på 530 x 325 mm, og GN 1/2 måler 325 x 265 mm, som er halv størrelse af GN 1/1 grundstørrelsen. Størrelsesmålene gør det enkelt at sammenligne kantinestørrelserne.

Med porcelænskantiner i GN-størrelser får du gastronormkantiner med standardmål, der passer til din industriovn, indstiksvogne m.m.

Maal på gastrobakker

Ildfaste kantiner til tilberedning og servering

Med ovnfaste kantiner af porcelæn kan du både tilberede og serverer madretter uden at skulle bruge tid på at anrette maden på et pænt fad undervejs. Porcelænskantinerne er ideelle at bruge i buffeter, hvor maden skal tage sig indbydende ud, og det samtidigt gerne må være praktisk. Ved at serverer maden direkte i et ildfast fad, kan den holde sig varm i længere tid. Ud over de klassiske hvide kantiner, er de ovnfaste kantiner fra Lifestyle et oplagt valg til servering, hvor der gerne må kæles lidt for æstetikken, med deres naturinspirerede farver og stilrene design.