Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Gastrobakke i stål

Mangler du stålkantiner? Hos Jyske Storkøkken finder du et solidt udvalg af kantiner, også kendt under betegnelsen gastrobakker, i rustfrit stål. Stålkantiner er et populært valg i storkøkkenet, da de kan anvendes til alt fra tilberedning af madretter i industriovne til opbevaring af fødevare på køl og frost.

Her på siden finder du kantiner i stål, låg til kantiner i stål og perforerede stålkantiner – alt sammen i GN-størrelser. 

Hos Jyske Storkøkken kan du også finde gastrobakker i andre materialer end stål. Se hele udvalget af gastrobakker her.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 57

Side
Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 57

Side
Stigende orden
pr. side

Gatrobakker i stål, der passer til din industriovn og meget mere

Med gastrobakker i størrelser efter GN-mål, kan du anvende dem rundt i stort set hele køkkenet - og så kan de stables, så de ikke optager for meget opbevaringsplads. GN-standarderne passer ofte ind i både industriovne, stikvogne, kølediske, saladetter og meget mere. Det rustfri stål er oplagt til både varme og køl, så du kan bruge dine gastrobakker i stål til alt fra opbevaring til tilberedning af madvarer. Ved at tilkøbe et låg til dine gastrobakker i stål, kan du nemt dække fødevarerne til under opbevaring.

Stålkantinerne findes også som perforerede, hvor de er fyldt med små huller. De perforerede stålkantiner giver damp og varm luft mulighed for at cirkulerer rundt om maden i din industriovn, hvilket giver dig en ideel tilberedning og en bedre varmefordeling.

Størrelsen på dine stålkantiner

Herunder ser du et billede, der viser dig størrelsesforholdene mellem de forskellige gastrobakker. 

Du finder meget mere om størrelser og hele udvalget af gastrobakker her

Oversigt over Gastrobakker i gn-maal