Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Gryder og pander

Intet køkken uden ordentlige gryder og pander – så der kan steges, sauteres og koges til den helt store guldmedalje.

Hos Jyske Storkøkken finder du et bredt udvalg af stegepander, sauterpander, gryder og meget mere til brug i det professionelle køkken – uanset om du skal lave mindre portioner eller mad til mange mennesker.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 140

Side
Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 140

Side
Stigende orden
pr. side

Gode stegeresultater med den rigtige pande

Se nærmere på vores store udvalg af stegepander, sauterpander, serveringspander med mere, for at finde den helt rigtige pande til dit behov. Med den rigtige pande får du gode stegeresultater med perfekte stegeskorpe på en pande, der slipper let og nem at rengøre. Du finder blandt andet kvalitetspander fra velkendte Scanpan, som er effektive i brug og som såler opvaskemaskine.

Men en sauterpande får du en pande med høje kanter, så du nemt kan sautere grøntsager og kød uden stor risiko for at ingredienserne ryger ud over kanten under tilberedningen. Sauterpander er desuden effektive til simreretter, hvor kød og grøntsager brunes af, for derefter at simre i længere tid i den samme pande.

Stort udvalg af gryder

Uanset om der skal fremstilles en velsmagende sauce eller koges suppe på en hel høne, er der brug for gode gryder. Her finder du gryder og kasseroller i et stort udvalg af størrelser, så du kan finde gryder, der passer netop dit behov.