Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Gryder

Hos Jyske Storkøkken finder du et bredt udvalg af gryder, så du kan komme til at fremstille supper, saucer, gryderetter og meget mere i det professionelle køkken.

Her på siden finder du et stort udvalg af gryder og kasseroller i stål, gryder med hane, gryder til induktion og meget mere.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 78

Side
Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 78

Side
Stigende orden
pr. side

Professionelle gryder i alle størrelser

Med et udvalg af forskellige størrelser gryder i dit køkken, er der en gryde parat til ethvert formål – uanset om du bare skal smelte lidt smør i en kasserolle eller koge suppe på en høne i en gryde, der er stor nok til at rumme både kød, fond og grøntsager.

Hos Jyske Storkøkken finder du gryder i alle tænkelige størrelser, lige fra de små kasseroller, som er eminente til blandt andet sovser, til de store gryder, der kan rumme over 20 liter. Ja til de helt særligt store brug, finder du endda gryder på helt op til 155 l. Du finder selvfølgelig også låg i forskellige størrelser, så du kan finde et låg der passer perfekt til din gryde. Et låg bidrager til at holde på varme og damp, så du fx får et lavere energiforbrug, når du skal koge vand til pasta. 

Gryder med tappehane

Arbejde du med gryder i store størrelser, kan det være en stor fordel at vælge en gryde med hane, så man ikke skal tippe den store gryde, for at tømme den for kogevand, saft m.m. Gryder med hane finder du i størrelser fra 17 liter til 155 liter. Gryderne med tappehane er effektive, hvis du skal koge store mængder mælk eller har brug for at varme store mængder væsker til saft, ølbrygning osv.