Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

SCANPAN TechnIQ

Scanpan logo

Serien TechnIQ er udviklet sammen med professionelle kokke, til de professionelle. SCANPAN TechnIQ er udformet efter, hvordan professionelle kokke arbejder og benytter grej. Serien TechnIQ kommer med den nye Stratanium+ non-stick belægning, fra SCANPAN. Den er stærkere, altså mere holdbar og medfører at produkterne er lettere at rengøre. Den nye belægning fra SCANPAN er op til 30% bedre end dens forgængere. TechnIQ kan anvendes til alle varmekilder - dvs. at serien også kan bruges på induktion.

Alt udstyr i SCANPAN TechnIQ serien er udført efter et gennemtænkt design, hvor hver eneste detalje, har været med til at give optimal funktionalitet. TechnIQ er beregnet til den professionelle kok, der ønsker et optimalt værktøj til sin hverdag. Resultaterne der skabes igennem TechnIQ er ekstraordinære, fordi hele designet og udviklingen af SCANPAN's nye serie, har været målsigtet på de optimale arbejdsforhold. Vægten på SCANPAN TechnIQ produkterne er meget lille og det kombineret med håndtagene på produkterne, gør det ekstremt let at håndtere serien under madlavning. 

SCANPAN TechnIQ er serien hvor du vælger produktet du skal bruge til bestemte formål. TechnIQ skal nok hjælpe dig i mål, med de perfekte resultater. Ved køb af TechnIQ produkter er du sikker på:

  • God non-stickbelægning
  • SCANPAN kvalitetsprodukter
  • Professionelt køkkengrej
  • Produkter til alle varmekilder
Vis som Gitter Liste

21 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

21 varer

Stigende orden
pr. side