Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Wok og sauterpander

Har du brug for en professionel wokpande eller sauterpande? Hos Jyske storkøkken finder du udvalg af pander til lynstegning – sautering, simreretter og meget mere, fra blandet andet velkendte Scanpan, der levere kogegrej af høj kvalitet. 

Her på siden finder du sauterpander i forskellige størrelser – alt efter om du skal lave mindre portioner eller større anretninger.

Vis som Gitter Liste

6 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

6 varer

Stigende orden
pr. side

Sauterpander

En sauterpande er betegnelsen for en høj pande eventuelt med låg. Sauterpanderne er velegnede lynstegning så vel som simreretter. Du kan bruge den præcis som en almindelig stegepande, men udnytte fordelen ved de høje kanter, så der ikke ryger noget ved siden af panden. Brug den fx til gryderetter og simreretter, hvor der er behov for at brune råvarer godt af, inden de får lov til at stå og simre i længere tid.

Sautering betyder at du steger eller bruner grønsager og kød i kortere tid ved middelhøj eller høj varme. Ved sortering af grøntsager kan du opnå en lækker og sprød tilberedning, uden at grøntsagerne når at blive smattede og bløde.  Sauteringen kan få en særlig sødme og konsistent frem i grøntsagerne, som du ikke kan opnå ved fx kogning.  

Professionel wok

En wokpande er fantastisk, når der skal tilberedes asiatiske retter, hvor grøntsager og kød lynsteges ved høje temperaturer. Wokretter er skønne og gerne fulde af vitaminer, da der bruges masser af grøntsager, ingefær, hvidløg og meget mere – og så er de lynhurtige at tilberede på wokpanden. 

Med en professionel wok får du en ordentligt pande, der kan tåle de høje temperature, er godt udformet og giver et godt stegeresultat.