Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

DICK Premier Plus

F. DICK har produceret knive siden 1778 og de mange års, samt generationers, erfaring, har givet os Premier Plus serien. En serie bestående af hårdt ståls knive, hvor håndtag og skær er et samlet stykke stål. Premier Plus er derfor en velkendt og velset serie, fordi Premier Plus er godt håndværk. Knivene kommer med et ergonomisk håndtag i kunststof, der giver et godt greb om knivene. Derfor bruges Premier Plus af de professionelle.

Når du vælger at gå med en hårdt ståls serie, så som DICK Premier Plus, så er vedligeholdelse af knivene essentielt. Vedligeholder du Premier Plus korrekt, har du en følgesvend i mange år. Derfor kan de ekstra penge man ligger for en DICK kniv, være givet godt ud. Premier Plus kan få æggen rettet igen ved brug af strygestål fra samme producent.

Kort om Premier Plus:

  • Premier Plus er hårdt ståls knive
  • Fuldsmedet knive, altså håndtag og skær er samme stykke stål
  • Ergonomsik håndtag belagt med kunststof
  • Tyske kvalitets knive

Du sidder måske og tænker: ”Hvorfor skal jeg bruge Premier Plus?”. Ved at vælge DICK Premier Plus kokkeknive, får du en rigtig stærk serie. Premier Plus indeholder alle de varianter og typer knive du kunne drømme om og kan du ikke finde den kniv du søger, så kontakt os. Vi hjælper dig med at finde din Premier Plus kniv. At bygge sin knivkuffert op omkring denne serie fra DICK, er et godt valg.

Til forskel fra blødt ståls knive, kan hårdt ståls knive tåle et mere hårdhændet brug og større pres. DICK Premier Plus er lavet til det professionelle pres og er helt sikkert en god tilføjelse, til dit køkken.

Vis som Gitter Liste

25 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

25 varer

Stigende orden
pr. side