Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Rivejern og mandolin - Victorinox

Victorinox knive og køkkenredskaber er af høj kvalitet og designet med fokus på det daglige brug i køkkenet. Med 130 års erfaring leverer Victorinox knive, der passer ind det professionelle køkken såvel som det private. Victorinox er oprindeligt kendt for deres Schweiziske lommekniv, men har i dag et bredt sortiment af køkkenudstyr, der rummer både kokkeknive, køkkenredskaber, rullemapper til knive og meget mere.

Er du på udkig efter Victorinox knive eller andet køkkenudstyr fra Victronox, finder du det samlet her på siden. Du finder fx det populære Victorinox bestiksæt Swizz Classic, som også inkluderer den undværlige Victorinox bordkniv/tomatkniv, der kan bruges til alt fra Steakkniv til grøntsagskniv. Swizz Classic findes i både farvede og foldbare udgaver, så du kan få knive og bestik, der falder i din smag. Du finder også gaveæsker med Victorinox knive og køkkenredskaber

Victorinox knive findes i flotte udgaver med træskaft eller med skaft i det mere praktiske materiale ”fibrox”, som er et solidt og slidstærkt plastmateriale, der tåler opvaskemaskine. Det anbefales dog, at du altid vasker dine Victorinox knive i hånden, så du undgår at de blive sløve af opvaskemaskinen. Er dine Victorinox knive blevet sløve, så finder du heldigvis også Victorinox knivslibere og strygestål, så dine Victorinox knive snart er ultraskarpe igen.

Filtre
Vis som Gitter Liste

2 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

2 varer

Stigende orden
pr. side

Victorinox knive

Mangler du en god og funktionel kniv til køkkenet, som også er til at betale, så skal du kigge på Victorinox knive. Kokkeknivene findes i mange forskellige varianter og størrelser, så du både kan få knive med bølgeskær eller glat skær, samt i forskellige farver og materialer. Fælles for alle Victornox knive er, at de fremstillet af kvalitetstål, der holder skarpheden længe, og som er lette at slibe skarpe igen med en knivsliber eller strygestål.

Victorinox knivene ligger godt i hånden og er behagelige at arbejde med, så du får en god kokkekniv til køkkenet. Størstedelen af Victorinox knivene har skafte i sort fibrox, som er skridhæmmende, og derfor giver dig en større sikkerhed, når du arbejder med knivene i køkkenet.

Victorinox knive er et populært valgt til det professionelle køkken, uanset om det er efterskolen eller kantinekøkkenet, der skal bruge en god kniv.

Køkkenredskaber fra Victorinox

Tyndskræller, paletknive, urteknive og rivejern er fast inventar i alle køkkener, og med Victorinox køkkenredskaber får du køkkengrej, der både er behageligt at arbejde med, og som holder til dagligdagens slid i det professionelle køkken. Victorinox urteknive og skrælleknive findes i flere forskellige udgaver, så du er sikker på at kunne finde dine nye favoritkøkkenredskaber fra Victorinox.

Udvalget af Victorinox køkkenredskaber er bredt, og du finder derfor også dekorationsjern, som juliennejern og parisiennejern, så du kan udskære og forme frugt og grønt til garniture i det professionelle køkken.

Victorinox knivsliber og tilbehør til knive

Victorinox leverer ikke bare knive, men også al det tilbehør du kan drømme om til opbevaring og vedligeholdelse af dine Victorinox knive. Du finder blandt andet strygestål og praktiske karamiske knivslibere med to intervaller, og du finder også tasker og rullemapper til opbevaring af dine kokkeknive og køkkenredskaber.

Når du arbejder med køkkenknive, er det vigtigt at have styr på sikkerheden, og her er det vigtigt at arbejde med en god skarp kniv, der ligger godt i hånden. Sørg derfor altid for at vedligeholde din knive ved at slibe dem, og transporter dem gerne i en knivmappe eller taske, hvis du skal have dine kokkeknive med på arbejde eller uddannelse.