Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Rivejern og mandolin - Westmark

Rivejern og mandolin - Westmark

Med Westmark køkkenredskaber får du klassiske køkkenredskaber af god, pålidelig kvalitet, der er udviklet med fokus på funktionalitet, holdbarhed og ergonomi. 

Sortimentet af køkkenredskaber fra Westmark er bredt og alsidigt. Uanset om du skal hakke, snitte, rive, blande, presse eller måle, så finder du det rigtige redskab iblandt Westmarks produkter. 

Kvalitet er en kerneværdi hos tyske Westmark, og alle Westmark produkter er fremstillet at holdbare materialer, der kan holde og yde i mange år. Køkkenredskaberne er udviklet ud fra tanken om traditionelt håndværk kombineret med moderne innovartion. På den måde bliver dine Westmark køkkenredskaber en uundværlig del af din madlavningsrutione både i det private og det professionelle køkken.  

Dåseåbnere, grydeskeer, rivejern, målebæger og frugtdelere er blot nogle af de køkkenredskaber du finder i vores soritment fra Westmark. 

Filtre
Vis som Gitter Liste

6 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

6 varer

Stigende orden
pr. side