Skrælleknive og urteknive
Her på siden finder du et stort udvalg af skrælleknive og urteknive - tyndskrællere, tounierknive, parisienne jern, ja alt hvad du skal bruge, når der ordnes frugt og grønt i det professionelle køkken. Redskaberne er effektive til både skrælning og udskæring af frugt og grønt i kugler, strimler, tynde skiver og meget mere. Brug fx tyndt skårne strimler af grøntsager til salater og wokrettter - det er både hurtigt og nemt, og du slipper for at hive de store køkkenmaskiner frem (og gøre dem rent bagefter).
- Victorinox Kniv tyndskræller plastVarenr: VIC-60930Tilbudspris 31,25 DKK 25,00 DKK Regulær pris 40,31 DKK
- Victorinox Swiss Classic Tournierkniv med 6 cm krumt, glat skærVarenr: VIC-6750332,19 DKK 25,75 DKK
- Victorinox Swiss Classic special Tyndskræller med bølge skær (Tomat, kiwi & peperoni)Varenr: VIC-7607540,31 DKK 32,25 DKK
- Kai Shun Classic Tournierkniv 6 cm (udgår)Varenr: KSC-DM0715Tilbudspris 748,75 DKK 599,00 DKK Regulær pris 993,75 DKK
- Victorinox Swiss Classic Foldbar bord/tomatkniv, bølgeskær 11cm SortVarenr: VIC-67833FB159,00 DKK 127,20 DKK
- Victorinox Swiss Classic Foldbar bord/tomatkniv, bølgeskær 11cm GrønVarenr: VIC-67836F4B159,00 DKK 127,20 DKK
Anvendelsesmuligheder med en tyndskræller
En tyndskræller er et effektivt redskab, der kan anvendes til mange forskellige ting. Du kan fx lave fine, tynde strimler af grønt, som kan bruges i salater, wok og meget mere, men den er også eminent, når der skal skæres parmasanost eller chokolade til madretter og bagværk. Du kan f.eks pynte dine kager med fine chokoladespåner, som du har skrællet med tyndskrælleren. Det er nemt, hurtigt og det ser godt ud.
Med en tyndskræller kan du lave sunde, sprøde retter uden at skulle finde de tunge maskiner frem, og den er meget nemmere at rengøre. Tyndskrælleren ligger godt i hånden, og skræller og skærer effektivt. Med en skrap tyndskræller, som vores tyndskræller fra Victorinox, kan du også skrælle tomater, kiwi og andet frugt og grønt, som har skind en almindelig skrællekniv ikke ville kunne bryde særlig godt.
Redskaber til udskæring og pynt
Med de rigtige køkkenredskaber, er der rig mulighed for at skære og skrælle frugt og grønt flot ud til madretter og garniture. Det kan du f.eks. gøre med et parisiennejern, som har en halvkugleformet ende, så du kan lave runde kugler af melon, kartofler og meget mere, som gør dine madretter mere interessante – både for øjet og munden. Juliennejerne giver dig mulighed for at skrælle helt tynde små strimler af f.eks. citronskræl, som du kan bruge som smagsgiver eller pynt til madretter og desserter.
Til pynt og udskæring finder du desuden:
- Tyndskrællere
- Garnieeresæt med blandt andet tyndskræller og parisiennejern
- Citruskniv
- Kernehusudstikker