Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Opbevaring

Er der et sted, hvor der virkelig er behov for opbevaringsmuligheder, så er det i køkkenet, hvor alt fra madvarer til tallerkener skal plads. 

Hos Jyske Storkøkken finder du et stort udvalg af praktiske opbevaringsløsninger i form af beholdere, bøtter, flasker, holdere, kasser og meget mere. Til opbevaring af fødevarer finder du blandt andet masser af fødevaregodkendte plastbøtter og plastspande og til servicet finder du både tallerkenholdere bestikholdere. 

Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 149

Side
Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 149

Side
Stigende orden
pr. side

Nem opbevaring og organisering af madvarer i storkøkkenet

I det travle storkøkken, hvor der bliver fremstillet store mængder af madretter, er der et behov for praktisk og hygiejnisk opbevaring af både tørvarer, kølevarer og færdiglavet mad.

Hos Jyske Storkøkken finder du et bredt udvalg af opbevaringsløsninger til madvarer. Her finder du henkogningsglas, opbevaringsbøtter i plastisk og polycarbonat, fødevaregodkendte plastikspande og meget mere, så du enkelt og sikkert kan opbevare mad og ingredienser. Med patentglas og plastbøtter får du også nemme og overskuelige løsninger til at organiserer dit køkken og spisekammer. Du finder også folie og husholdningsfilm og dispensere dertil, så du kan beskytte dine madvarer underopbevaring. Til opbevaring af varme eller kolde madvarer under transport, har vi termobeholdere og termokasser i forskellige udgaver.

Med et stort udvalg af opbevaringsbokse, glas, film og folie og meget andet til Fast Lavpris, er du sikker på at finde opbevaringsløsninger til rigtig gode priser. 

Praktisk opbevaring af tallerkener og bestik

I restauranter og kantiner, der har mange spisende gæster, er der naturligvis behov for service i store mængder. Tallerkener, bestik osv. vejer og fylder meget, og skal samtidigt transporteres meget rundt, f.eks. fra og til opvaskemaskiner og spisepladser. Hos Jyske Storkøkken finder du et udvalg af tallerkenholdere og bestikholdere, så du kan opbevare og transportere service på en sikker og pladsbesparende facon.

Med tallerkenholdere og bestikholdere er det nemt at fylde et rullebord med alt det service du har behov for, når du skal dække bord eller stille an til buffet.